Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Acord pentru folosirea datelor personale (GDPR)

Descărcați acordul, completați datele personale și bifați serviciile de care doriți să beneficiați în continuare, semnați și trimiteți-l prin poștă, scanat sau făcându-i poză și trimițînd poza pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Facebook AOTV sau Whatsapp la 0770 526 001.

Descarca acordul

Explicații

Începând cu data de 25.05.2018, intră în vigoare Regulamentul (UE) nr.2016/679 din data de 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (prescurtat GDPR), care reglementează folosirea datelor cu caracter personal pentru persoanele fizice. Grupul de entități juridice Fundația Alfa Omega, Alfa Publishing și Alfa Omega Tv Production au obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate explicit de către dvs, datele personale pe care le furnizați despre dvs, respectiv despre un membru al familiei dvs. sau o persoană pentru care aveți drept de reprezentare.

Scopul colectării datelor este de a trimite corespondența, de a onora comenzile pe care le faceți și de a realiza rapoarte interne. Datele dvs sunt confidențiale și pot fi transmise pentru folosire către terțe entități în scopuri legale sau contractuale, cum ar fi: serviciul de contabilitate, Centrul Național al Cinematografiei, firme de curierat/poștă  sau de expediere newslettere email. Cu excepția acestor situații, nu vom transfera sau folosi în vreun alt fel datele dvs. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alta țară, cu exceptia adreselor email, care sunt folosite de o platformă de trimitere automata de emailuri Mailchimp cu baza în Statele Unite.  

Conform Regulamentului (UE) nr.2016/679, beneficiați de: dreptul la informare; dreptul de acces; dreptul la rectificare; dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la opoziție, dreptul de a vă adresa justitiei. Aveti dreptul de a solicita oricând, în scris, retragerea acordului dat prin prezentul formular.  Retragerea ulterioară a acordului nu afectează legalitatea folosirii datelor personale efectuate în baza prezentului acord înainte de retragerea acestuia. Retragerea acordului trebuie facuta in scris.

Refuzul dumneavoastră de a completa, semna și retrimite formularul de mai jos, care ne autorizează să folosim datele dvs, determină imposibilitatea de a beneficia pe viitor de resursele noastre. Fără acordul dvs explicit, dat prin acest formular, nu vă mai putem contacta și nu vă mai putem trimite niciun fel de materiale.

Descărcați acordul, completați datele personale și bifați serviciile de care doriți să beneficiați în continuare, semnați și trimiteți-l prin poștă, scanat sau făcându-i poză și trimițînd poza pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Facebook AOTV sau Whatsapp la 0770 526 001.

Descarca acordul


Video - cum să completezi formularul

Acordul este valid doar dacă este semnat. Acest acord completat și semnat îl puteți trimite prin:

- poștă sau curier la adresaFundația Alfa Omega, Str. Aurel Pop Nr. 8, Timișoara, 300680
- scanat (sau poză) prin EMAIL la adresa:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau ca MESAJ PRIVAT PE FACEBOOK Alfa Omega TV, pe WHATSAPP la numărul:   0770 526 001

Alfa Omega TV

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!