Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Alfa Omega in obiectiv - 23 februarie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv va propunem sa urmariti secvente si impresii ale participantilor de la conferinta organizata de Federatia Bisericilor Crestine Autonome din Romania. Intalnirea a avut loc la Alba Iulia in perioada 16-18 februarie 2017, la Casa de Cultura a Studentilor.

Citeste mai departe

NeptunTV - Despre colaborarea cu Alfa Omega TV si despre Cartea Cartilor - feb2017

Alfa Omega TV este unul din cei mai longevivi si seriosi parteneri ai postului NeptunTV. Tematica variata, tipul programelor distribuite, dar si profesionalismul echipei Alfa Omega TV ne-au atras atentia in mod deosebit inca de la inceput, iar succesul colaborarii noastre este confirmat si garantat de numarul anilor in care postul nostru a difuzat productiile Alfa Omega TV. Continutul programelor este consistent, atent selectat, iar calitatea acestora este probata de audienta inregistrata in intervalele orare de difuzare.

Citeste mai departe

Luna PRO-VIAȚĂ și PRO-FAMILIE la Alfa Omega TV - MARTIE 2017

Esența problemei din țara noastră o constituie declinul spiritual al societății românești. Nucleul societății - familia tradițională - este atacat, producând victime colaterale – milioane de copii fără șansă la viață. Conștienți de criza socială și spirituală, dorim ca Alfa Omega TV să fie o voce care oferă soluții sustenabile românilor care doresc o viață mai bună în țara lor.

De aceea, ne-am alăturat eforturilor organizațiilor din România, și dedicăm luna martie ca o lună specială pro-familie și pro-viață. SUSȚINEM FAMILIA TRADIȚIONALĂ și VIAȚA COPIILOR NENĂSCUȚI. Documentarele, filmele și mărturiile difuzate pe canalul Alfa Omega TV, articolele și clipurile video publicate pe site-ul nostru și pe pagina de Facebook vă vor inspira și ajuta să promovați valoarea și importanța familiei și a vieții copilului nenăscut. Susține și tu viața, alături de Alfa Omega TV!

Citeste mai departe

Saptamana PRO-VIATA la Alfa Omega TV - 21-27 martie 2016

Sărăcia, avorturile, lipsa unei educații și excluderea lui Dumnezeu contribuie toate la declinul demografic și spiritual al României. Creștinii sunt chemați să fie lumină în întuneric, care nu condamnă, ci propun soluții în vreme de criză.

Documentarele, filmele și mărturiile difuzate pe canalul Alfa Omega TV în săptămâna PRO-VIAȚĂ (21-27 martie), vor readuce la lumină valoarea vieții copilului nenăscut și vă vor ajuta să susțineți viața în toate etapele ei.

Accesați secțiunea pro-viață de pe site-ul nostru și descoperiți resurse care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine faptul că viața umană începe înainte de naștere. Urmăriți-ne și pe Facebook, zilnic vom dezbate subiecte pro-viață de actualitate și vă vom oferi resursele necesare pentru a deveni susținători ai vieții. Susține și tu viața, alături de Alfa Omega TV!

Citeste mai departe

Transmiterea generațională a binecuvântărilor și a blestemelor - Interviu cu Titus Colțea, medic, pastor

Un element nou din ultimii ani, adus ca și iluminare și ca descoperire din partea Duhului Sfânt a ceea ce înseamnă adevărata lucrare de salvare, restaurare și reformare a noastră în toate aspectele, este această realitate a blestemelor. Realitatea faptului că păcatele bunilor și străbunilor noștri ne urmăresc. Din câte știu, subiectul acesta n-a fost tratat deloc în cercurile penticostale, adventiste, baptiste, creștine după Evanghelie. Poate doar unii dintre ei au fost informați recent în ultimii zece ani.

Citeste mai departe

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x