Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Septembrie - luna speciala despre Stiinta si creatie, unica in Romania, la Alfa Omega TV

A evoluat universul sau a creat Dumnezeu lumea? A păcătuit știința? Mii sau milioane de ani? Dinozauri în Biblie? Ne tragem din maimuțe? Descrie Big Bang-ul momentul creației? Sunt compatibile creștinismul și știința? Sunt științifice evoluția și ateismul, sau doar o filosofie umană? Descoperă răspunsurile, și argumentele, la aceste întrebări, precum și la multe altele, în cadrul Lunii Creaționiste, septembrie 2017, la Alfa Omega TV!

Citeste mai departe

Alfa Omega in obiectiv - 17 august 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in Obiectiv va prezentam in prima parte a emisiunii selectiuni din marturiile pe care le-au avut participantii la intalnirea Rugul Aprins din acest an: vindecare, eliberare, atingere speciala a Duhului Sfant, restaurare, rugaciuni pentru tara.

Citeste mai departe

Căutați și veți găsi - editorial de Sorin Pețan

Cereţi, şi vi se va da; CĂUTAȚI ȘI VEȚI GĂSI; bateţi, şi vi se va deschide. Căci ORICINE cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate, i se deschide. (Matei 7:7-8)

Crede și nu cerceta! Această sintagmă a apărut în secolul 2 (filosoful grec Celsus) acuzând creștinii că îi manipulează astfel pe cei slabi de înger ca să devină creștini. Dar perspectiva aceasta e departe de realitatea biblică. Cea mai mare poruncă a Scripturii e să-L iubești pe Dumnezeu, inclusiv cu cugetul tău (Matei 22:37). Iar în Fapte 17:11, ni se vorbește despre creștinii din Bereea, având “o inimă mai aleasă” decât alții, ce “au primit Cuvântul cu toată râvna şi cercetau Scripturile în fiecare zi, ca să vadă dacă ce li se spunea este aşa”. Credeau, dar și cercetau, ca să înțeleagă.

Citeste mai departe

Alfa Omega in obiectiv - 27 iulie 2017

Ganduri si opinii ale colaboratorilor si ale liderilor sprirituali pe care i-am avut in studioul nostru pe parcursul anului despre lucrarea Alfa Omega TV. Contributii de la prieteni/parteneri internationali care au vizitat Alfa Omega si au stat alaturi in momente importante ale evolutiei lucrarii Alfa Omega TV.

Citeste mai departe

Alfa Omega in obiectiv - 20 iulie 2017 - Despre proiectul Cartea Cartilor

Cartea Cartilor este un proiect ce a avut impact major in Romania. Este o lucrare care a fost folosita cu mare putere pentru a aduce impact in viata cat mai multor copii, pentru ca inimile lor sunt sensibile la Cuvantul lui Dumnezeu, de la varste fragede. Ca si adulti ne gandim ca au intelegerea limitata, dar copiii sunt extrem de receptivi. Duhul Domnului ii poate ajunge si poate pune o samanta in mintea lor a revelatiei despre Dumnezeu si a cunostintei Lui, inca de mici. Este vital modul de a semana in vietile copiilor inca de mici. Cartea Cartilor a fost un proiect extrem de important al celor de la CBN, care l-au promovat in Romania imediat dupa revolutie.

Citeste mai departe

Doneaza - sustine Alfa Omega TV