Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Cristian Soimaru, pastor, Bucuresti - Despre Alfa Omega TV

E o bucurie pentru mine si sunt recunoscator lui Dumnezeu si echipei Alfa Omega, sa vad deschiderea si cresterea influentei pe care aceasta televiziune a avut-o in ultimii ani. Imi amintesc ca acum cativa ani scriam petitii si ceream unor televiziuni de cablu sa includa si programul dumneavostra. Acum este impamantenit acest lucru. Aveti din ce in ce mai multe programe si acestea sunt variate.

Va doresc favoarea si intelepciunea lui Dumnezeu in continuare, ca sa puteti face aceasta lucrare. Nu e vorba doar de un canal media, de a avea si „pocaitii” televiziunea lor, sau doua televiziuni. E vorba despre a aduce Vestea Buna. Vestea Buna a mantuirii.

Ma bucur sa vad acele emisiuni unde slujiti nevoilor practice ale oamenilor. Oameni care lupta cu depresii, cu dependente de tot felul, oameni care au nevoie de incurajare si Dumnezeu sa va ajute la asta!

Dar si strategic, ma bucur ca aduceti vorbitori, emisiuni si programe, in care oamenii aud despre Imparatia lui Dumnezeu. Despre dorinta lui Dumnezeu de a se manifesta in diferitele sfere ale societatii. Oameni care prin ceea ce fac in afaceri, in scoala, in biserica clasica, in Parlament, sa Il reprezinte pe Dumnezeu. In felul acesta, aceasta unealta sa fie folosita de Dumnezeu pentru a-si implini voia Lui si a-si extinde Imparatia. Tineti-o pe drumul acesta!

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!