Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Vasilica Croitor, pastor, Medgidia - Despre Alfa Omega TV

Apreciez faptul ca Dumnezeu a ridicat o televiziune in Romania care sa fie preocupata de strategiile de promovare ale Imparatiei lui Dumnezeu. O televiziune care nu face doar reportaje, ce nu merge doar acolo unde se intampla ceva. Am vazut in emisiunile voastre faptul ca priviti la ceea ce urmeaza sa faca Dumnezeu. Fii lui Isahar erau in armata lui David ca oameni ce intelegeau vremurile si care stiau ce trebuie sa faca Israel. Faceti o lucrare nemaipomenita prin faptul ca incercati sa chemati poporul lui Dumnezu sa se pregateasca pentru lucurile care urmeaza.

Cand ne uitam la stiri, noi ar trebui sa discernem ceea ce face Dumnezeu in istorie. Aceasta este Scriptura. Lucrarea lui Dumnezeu in trecut, dar si previziunea si perspectiva lui Dumnezeu asupra istoriei. O televiziune crestina care intelege lucrarea lui Dumnezeu si care poate sa pregateasca poporul lui Dumnezeu, face o lucrare namaipomenita. Despre poporul Israel se spune ca ei au vazut lucrarile lui Dumnezeu, minunile Lui, dar Moise a inteles caile Domnului. Moise a inteles acel modul Lui de a lucra. El putea sa stie unde e mana lui Dumnezeu. Nu intotdeauna prin revelatie supranaturala, dar el Il cunostea pe Dumnezeu. Era in prezenta Lui si stia unde e degetul Lui.

Acest lucru trebuie cultivat in Biserica din Romania. Noi trebuie sa intelegem unde e degetul lui Dumnezeu, unde se indreapta pasii Lui, care sunt provocarile si similitudinile cu evenimentele din istorie in care Israelul a gresit si in care Biserica nu isi mai permite sa greseasca. Ceea ce voi cultivati la Afa Omega Tv este o astfel de educatie de care Biserica din Romania are nevoie.

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: alfa omega tv, vasilica croitor

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!