Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Alfa Omega in obiectiv - 2 februarie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in Obiectiv puteti urmari o contributie a Leonei Paun, o telespectatoare din Italia care vorbeste despre impactul pe care revista Alfa Omega TV Magazin l-a avut asupra ei. De asemenea, am inclus un interviu cu Elena Alina Nagy, o telespectatoare din judetul Timis care prezinta modul in care ea si familia ei au fost atinsi prin programele difuzate pe Alfa Omega TV.

In aceasta saptamana, Alfa Omega recomanda setul de resurse gratuite de autoarea Joyce Mayer, in care se abordeaza probleme reale cu care ne confruntam zi de zi.

Alte resurse recomandate:

- Vindecand bolnavii, de T.L.Osborn,

- Crucea este cheia, de Terry Moore

- Sarutul Cerului, de Darlene Zcshech

- Inchinarea Extravanganta de Darlene Zcshech

- Inchinarea schimba totul, de Darlene Zcshech (nou)

La achizitionarea celor trei carti scrise de autoarea Darlene Zcshech, veti putea beneficia de o reducere de 10% si transport gratuit.

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!