Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Pastorul Abel Kungu despre Alfa Omega TV - instrument apostolic, voce profetica, platforma

Pastorul Abel Kungu, Marea Britanie - Vad lucrarea Alfa Omega ca un instrument apostolic pentru a aduce Evanghelia Trupului lui Hristos. Instrumentul apostolic uneste Trupul lui Hristos. Alfa Omega a unit Trupul lui Hristos, in sensul in care si un ortodox poate sa urmareasca programele difuzate de Alfa Omega TV.

Poate nu e valabil pentru toti, dar exista oameni care simt ca Alfa Omega TV poate sa le ofere ceva, asa ca vor sa urmareasca programul. Asadar, vad lucrarea Alfa Omega ca un instrument apostolic care raspandeste Evanghelia in aceasta tara si care ofera altora o platforma pentru a proclama Cuvantul.

Pentru mine, mai mult decat un instrument apostolic, Alfa Omega TV e o platforma de pe care putem raspandi Cuvantul lui Dumnezeu. Misionarii veniti aici, chiar pastorii locali, au o scena de pe care pot transmite Cuvantul Domnului astfel incat oamenii sa-l inteleaga si mai bine.

Vad, totodata, Alfa Omega TV ca o voce profetica. Domnul a chemat Alfa Omega TV sa fie o voce profetica. Cunosc lucrarea Alfa Omega de sapte ani. I-am avut ca parteneri la diferite intruniri, cum ar fi Maslinul sau Rugul Aprins, in diferite localitati si orase, si le-am remarcat consecventa, pe care o apreciez foarte mult.

Intotdeauna au fost prezenti acolo, uneori lucrand ore intregi, facandu-si intotdeauna treaba. I-am vazut ca o voce profetica pentru aceasta natiune, transmitand mesajul lui Dumnezeu oamenilor Lui, pentru ca sunt o platforma.

Totodata, am remarcat si ca nu au facut compromisuri. Am vazut multe televiziuni crestine care au ajuns sa fie seculare, unde oamenii au secularizat totul, au introdus aspecte politice, dar Alfa Omega a fost consecventa in a aduce mesajul Evangheliei, dar fara sa se izoleze de exterior. Ea introduce si altfel de aspecte, dar exista un echilibru intre subiectele politice si adevarurile spirituale. Exista o armonie in acest sens, ceea ce e foarte important.

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: alfa omega tv, abel kungu, apostolic, profetic

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!