Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Pastorul Abel Kungu despre Alfa Omega TV - instrument apostolic, voce profetica, platforma

Pastorul Abel Kungu, Marea Britanie - Vad lucrarea Alfa Omega ca un instrument apostolic pentru a aduce Evanghelia Trupului lui Hristos. Instrumentul apostolic uneste Trupul lui Hristos. Alfa Omega a unit Trupul lui Hristos, in sensul in care si un ortodox poate sa urmareasca programele difuzate de Alfa Omega TV.

Poate nu e valabil pentru toti, dar exista oameni care simt ca Alfa Omega TV poate sa le ofere ceva, asa ca vor sa urmareasca programul. Asadar, vad lucrarea Alfa Omega ca un instrument apostolic care raspandeste Evanghelia in aceasta tara si care ofera altora o platforma pentru a proclama Cuvantul.

Pentru mine, mai mult decat un instrument apostolic, Alfa Omega TV e o platforma de pe care putem raspandi Cuvantul lui Dumnezeu. Misionarii veniti aici, chiar pastorii locali, au o scena de pe care pot transmite Cuvantul Domnului astfel incat oamenii sa-l inteleaga si mai bine.

Vad, totodata, Alfa Omega TV ca o voce profetica. Domnul a chemat Alfa Omega TV sa fie o voce profetica. Cunosc lucrarea Alfa Omega de sapte ani. I-am avut ca parteneri la diferite intruniri, cum ar fi Maslinul sau Rugul Aprins, in diferite localitati si orase, si le-am remarcat consecventa, pe care o apreciez foarte mult.

Intotdeauna au fost prezenti acolo, uneori lucrand ore intregi, facandu-si intotdeauna treaba. I-am vazut ca o voce profetica pentru aceasta natiune, transmitand mesajul lui Dumnezeu oamenilor Lui, pentru ca sunt o platforma.

Totodata, am remarcat si ca nu au facut compromisuri. Am vazut multe televiziuni crestine care au ajuns sa fie seculare, unde oamenii au secularizat totul, au introdus aspecte politice, dar Alfa Omega a fost consecventa in a aduce mesajul Evangheliei, dar fara sa se izoleze de exterior. Ea introduce si altfel de aspecte, dar exista un echilibru intre subiectele politice si adevarurile spirituale. Exista o armonie in acest sens, ceea ce e foarte important.

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: alfa omega tv, abel kungu, apostolic, profetic

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!