Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

NeptunTV - Despre colaborarea cu Alfa Omega TV si despre Cartea Cartilor - feb2017

Alfa Omega TV este unul din cei mai longevivi si seriosi parteneri ai postului NeptunTV. Tematica variata, tipul programelor distribuite, dar si profesionalismul echipei Alfa Omega TV ne-au atras atentia in mod deosebit inca de la inceput, iar succesul colaborarii noastre este confirmat si garantat de numarul anilor in care postul nostru a difuzat productiile Alfa Omega TV. Continutul programelor este consistent, atent selectat, iar calitatea acestora este probata de audienta inregistrata in intervalele orare de difuzare.

Un impact deosebit asupra copiilor l-au avut episoadele de desene animate Cartea Cartilor. Alaturi de Cristi, Oana si Memo, am calatorit in timp, si am retrait minunatele povesti si intamplari din vremuri biblice. Cartea Cartilor a educat copii din intreaga lume. Drept urmare, ne-a onorat oportunitatea de a oferi micilor nostri telespectatori un astfel de program.

Ne dorim ca si in viitor, in grila de programe Neptun TV sa contina productii realizate de Alfa Omega TV, iar parteneriatul nostru sa continue in aceleasi conditii.

Gabriela Badila, Director de programe, Neptun TV - februarie 2017

Afla mai multe despre modul in care Alfa Omega TV distribuie programe crestine la statii TV locale, regionale si nationale afiliate: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/cum-poti-fi-parte#televiziuni

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!