Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

NeptunTV - Despre colaborarea cu Alfa Omega TV si despre Cartea Cartilor - feb2017

Alfa Omega TV este unul din cei mai longevivi si seriosi parteneri ai postului NeptunTV. Tematica variata, tipul programelor distribuite, dar si profesionalismul echipei Alfa Omega TV ne-au atras atentia in mod deosebit inca de la inceput, iar succesul colaborarii noastre este confirmat si garantat de numarul anilor in care postul nostru a difuzat productiile Alfa Omega TV. Continutul programelor este consistent, atent selectat, iar calitatea acestora este probata de audienta inregistrata in intervalele orare de difuzare.

Un impact deosebit asupra copiilor l-au avut episoadele de desene animate Cartea Cartilor. Alaturi de Cristi, Oana si Memo, am calatorit in timp, si am retrait minunatele povesti si intamplari din vremuri biblice. Cartea Cartilor a educat copii din intreaga lume. Drept urmare, ne-a onorat oportunitatea de a oferi micilor nostri telespectatori un astfel de program.

Ne dorim ca si in viitor, in grila de programe Neptun TV sa contina productii realizate de Alfa Omega TV, iar parteneriatul nostru sa continue in aceleasi conditii.

Gabriela Badila, Director de programe, Neptun TV - februarie 2017

Afla mai multe despre modul in care Alfa Omega TV distribuie programe crestine la statii TV locale, regionale si nationale afiliate: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/cum-poti-fi-parte#televiziuni

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!