Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 23 februarie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv va propunem sa urmariti secvente si impresii ale participantilor de la conferinta organizata de Federatia Bisericilor Crestine Autonome din Romania. Intalnirea a avut loc la Alba Iulia in perioada 16-18 februarie 2017, la Casa de Cultura a Studentilor.

Tom Johnson, Bob Clanton si Randy Thornton, invitatii speciali ai conferintei din SUA au sustinut diverse seminarii avand ca subiect central Cresterea Bisericilor pentru gloria lui Dumnezeu. Alte teme care s-au abordat pe parcursul conferintei, au fost: Pastorul sanatos creste biserici sanatoase, Bariere majore in calea cresterii, Mandatul Uceniciei si Fundamente ale Imparatiei.

La finalul emisiunii am inclus cateva opinii de la telespectatorii nostri pe care i-am intalnit la Alba Iulia. Ei vorbesc atat despre canalul Alfa Omega TV cat si despre impactul resurselor pe care le distribuim.

Fii partener Alfa Omega TV, fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: biserica, alfa omega tv, fbcar, alba iulia

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!