Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Alfa Omega in obiectiv - 23 februarie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv va propunem sa urmariti secvente si impresii ale participantilor de la conferinta organizata de Federatia Bisericilor Crestine Autonome din Romania. Intalnirea a avut loc la Alba Iulia in perioada 16-18 februarie 2017, la Casa de Cultura a Studentilor.

Tom Johnson, Bob Clanton si Randy Thornton, invitatii speciali ai conferintei din SUA au sustinut diverse seminarii avand ca subiect central Cresterea Bisericilor pentru gloria lui Dumnezeu. Alte teme care s-au abordat pe parcursul conferintei, au fost: Pastorul sanatos creste biserici sanatoase, Bariere majore in calea cresterii, Mandatul Uceniciei si Fundamente ale Imparatiei.

La finalul emisiunii am inclus cateva opinii de la telespectatorii nostri pe care i-am intalnit la Alba Iulia. Ei vorbesc atat despre canalul Alfa Omega TV cat si despre impactul resurselor pe care le distribuim.

Fii partener Alfa Omega TV, fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: biserica, alfa omega tv, fbcar, alba iulia

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!