Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 16 martie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv, invitatul nostru special Rob Allman vorbeste despre parteneriatul care exista intre Alfa Omega TV si CBN. Rob Allman este de 13 ani directorul departamentului de stiri a organizatiei „Christian Broadcasting Network (CBN) din SUA.

Puteti urmari, de asemenea, un scurt video din emisiunea Jerusalem Dateline, in care este prezentata intalnirea dintre Donald Trump si prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu.

In luna martie, Alfa Omega realizeaza campania tematica Pro-familie si Pro-viata. In aceasta perioada veti avea ocazia sa urmariti pe canalul nostru filme, documentare si marturii care trateaza acest subiect.

A aparut noul numar al revistei Alfa Omega Tv Magazin! Tema revistei este intitulata Crestinul si sexualitatea si veti putea afla despre intentia lui Dumnezeu cu privire la sexualitatea umana.

In data de 25 martie, in numeroase orase din Romania are loc „Marsul pentru viata”. Sunteti indemnati sa participati la acest eveniment in orasul dumneavoastra, cu scopul de a sustine viata copiilor nenascuti.

La finalul emisiunii, am inclus marturia Sarei Mitrofan din Bucuresti, o tanara telespectatoare ce considera canalul Alfa Omega TV o binecuvantare pentru ea.

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: cbn, campanie tematica, stiri, alfa omega tv, pro-viata, pro-familie

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!