Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Alfa Omega in obiectiv - 27 aprilie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv, puteti urmari numeroase interviuri si opinii din Parlamentul Romaniei unde echipa Alfa Omega TV a fost prezenta la conferinta organizata de Coalitia pentru Familie si ADF International. Evenimentul a avut loc cu ocazia Referendumului pentru definirea familiei si casatoriei in Constitutia Romaniei.

De asemenea, puteti urmari un interviu cu Lucian Oniga care vorbeste despre cele doua institutii fondate de Isus Hristos: Biserica si familia. Lucian prezinta cursul Familia si casatoria, curs format din 13 lectii ce se poate cumpara in format tiparit sau in format DVD.

Pe langa alti politicieni care isi exprima opiniile despre valorile fundamentale ce ar trebui sa fie regasite in societatea contemporana, Florica Chereches, presedintele Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei mai afirma faptul ca este important ca parlamentarii de confesiuni si de culori politice diferite sa se intalneasca si sa se roage impreuna.

A aparut noul numar al revistei Alfa Omega Tv Magazin, un numar special despre semnele vremurilor ce va fi disponibil incepand cu luna mai. Aboneaza-te, e gratuita: http://alfaomega.tv/revista

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: familie, intelegerea vremurilor, sfarsitul vremurilor, revista, parlament, lucian oniga, pro-familie, referendum, coalitia pentru familie, florica chereches

x

Urmăriți reportajele Împreună răspândim lumina!

Descoperiți cum, datorită oamenilor obișnuiți care susțin Alfa Omega TV, facem evanghelizare prin media, slujim nevoilor telespectatorilor, îi ajutăm să crească spiritual, îi încurajăm să-și trăiască credința în viața de zi cu zi în societate, să înțeleagă vremurile în care trăim și ceea ce face Dumnezeu azi in România. Urmărește reportajele!