Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 27 aprilie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv, puteti urmari numeroase interviuri si opinii din Parlamentul Romaniei unde echipa Alfa Omega TV a fost prezenta la conferinta organizata de Coalitia pentru Familie si ADF International. Evenimentul a avut loc cu ocazia Referendumului pentru definirea familiei si casatoriei in Constitutia Romaniei.

De asemenea, puteti urmari un interviu cu Lucian Oniga care vorbeste despre cele doua institutii fondate de Isus Hristos: Biserica si familia. Lucian prezinta cursul Familia si casatoria, curs format din 13 lectii ce se poate cumpara in format tiparit sau in format DVD.

Pe langa alti politicieni care isi exprima opiniile despre valorile fundamentale ce ar trebui sa fie regasite in societatea contemporana, Florica Chereches, presedintele Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei mai afirma faptul ca este important ca parlamentarii de confesiuni si de culori politice diferite sa se intalneasca si sa se roage impreuna.

A aparut noul numar al revistei Alfa Omega Tv Magazin, un numar special despre semnele vremurilor ce va fi disponibil incepand cu luna mai. Aboneaza-te, e gratuita: http://alfaomega.tv/revista

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: familie, intelegerea vremurilor, sfarsitul vremurilor, revista, parlament, lucian oniga, pro-familie, referendum, coalitia pentru familie, florica chereches

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!