Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 20 aprilie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv puteti urmari marturia familiei Narita din Baia Mare despre modul in care Dumnezeu a intervenit miraculos in viata lor si cum au fost binecuvantati de Alfa Omega Tv.

In saptamana aceasta, la Timisoara, a avut loc Marsul Invierii, eveniment care s-a desfasurat in mod traditional a doua zi de Pasti. Am inclus o scurta secventa de la Parcul Rozelor, unde momentul s-a incheiat cu seara de evenghelizare.

In luna mai vom realiza campania tematica Intelegerea vremurilor pe canalul Alfa Omega Tv si in mediul online care va fi precedata de conferinta Rugaciune pentru Israel. Conferinta va fi gazduita de Biserica Speranta din Timisoara si va avea loc in data de 2-3.05.2017. In acest sens, puteti urmari un scurt reportaj de la acest eveniment realizat anul trecut.

La finalul emisiunii, puteti afla mai multe informatii despre proiectul Corrie Ten Boom, o oferta speciala pentru copii si tineret.

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: campanie tematica, marturie, marsul invierii

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!