Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Alfa Omega in obiectiv - 20 aprilie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv puteti urmari marturia familiei Narita din Baia Mare despre modul in care Dumnezeu a intervenit miraculos in viata lor si cum au fost binecuvantati de Alfa Omega Tv.

In saptamana aceasta, la Timisoara, a avut loc Marsul Invierii, eveniment care s-a desfasurat in mod traditional a doua zi de Pasti. Am inclus o scurta secventa de la Parcul Rozelor, unde momentul s-a incheiat cu seara de evenghelizare.

In luna mai vom realiza campania tematica Intelegerea vremurilor pe canalul Alfa Omega Tv si in mediul online care va fi precedata de conferinta Rugaciune pentru Israel. Conferinta va fi gazduita de Biserica Speranta din Timisoara si va avea loc in data de 2-3.05.2017. In acest sens, puteti urmari un scurt reportaj de la acest eveniment realizat anul trecut.

La finalul emisiunii, puteti afla mai multe informatii despre proiectul Corrie Ten Boom, o oferta speciala pentru copii si tineret.

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: campanie tematica, marturie, marsul invierii

x

Urmăriți reportajele Împreună răspândim lumina!

Descoperiți cum, datorită oamenilor obișnuiți care susțin Alfa Omega TV, facem evanghelizare prin media, slujim nevoilor telespectatorilor, îi ajutăm să crească spiritual, îi încurajăm să-și trăiască credința în viața de zi cu zi în societate, să înțeleagă vremurile în care trăim și ceea ce face Dumnezeu azi in România. Urmărește reportajele!