Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 13 iulie 2017

Istoricul lucrarii AO/Raport despre ce am realizat de anul trecut si pana in prezent. Alfa Omega TV s-a nascut in 1994 ca lucrare de media si s-a dezvoltat prin implicarea celor care ne urmaresc si prin binecuvantarea Domnului. In luna iunie 2017, Alfa Omega TV celebreaza, de asemenea, 11 ani de emisie prin satelit.

Prezentare sinteza lucrare AO

Media digitala a crescut foarte mult prin Alfa Omega. Canalul Alfa Omega TV este preluat si retransmis prin site. In acest mod, au acces si ne pot urmari si romanii din diaspora .

O alta activitate misionara a lucrarii Alfa Omega este ca, aceasta pune la dispozitie resurse. S-au tradus foarte multe carti ce au folosit la echiparea crestinilor, in mod special in zona rugaciunii, mijlocirii, vindecarii interioare si eliberarii. De asemenea, au fost abordate subiecte mai putin explorate de biserici. Astfel, incercam sa slujim, nu doar transmitand informatie, ci incercam sa fim un ajutor si in slujirea acelora care urmaresc programele intr-o forma sau alta.

Ce spun altii despre noi

Opinii ale telespectatorilor despre impactul canalului si resursele pe care Alfa Omega le difuzeaza in mediile online.
Opinii ale liderilor spirituali care incurajeaza si apreciaza lucrarea Alfa Omega TV.

Multumiri celor care sunt parte si ne sustin lunar pentru costurile aferente transmisiei pe satleit, a salariilor si a productiei programelor

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!