Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 24 august 2017

În ediția din această săptămână la Alfa Omega în obiectiv: Imagini de la intalnirea de evanghelizare a rromilor din Parcul Rozelor din Timisoara de la sfarsitul luni august. Interviu realizat la Rugul Aprins 2017 - o familie de origine slovacă spune despre cum și-au cumpărat un televizor doar pentru a se uita la Alfa Omega TV; copiii urmăresc Cartea Cărților împreună cu prietenii lor din sat.

Despre seria a doua a desenelor Cartea Cartilor, ce va avea premiera in 4 septembrie 2017, precum si despre resursele disponilbile pentru invatatorii de copii de scoala duminicala. În luna august, cele 13 DVD-uri Cartea Cărților, sezonul 1, se află la un preț promoțional (130 lei). Al doilea sezon Cartea cărțior va fi lansat în data de 4 septembrie, atât pe Alfa Omega TV cât și pe alte televiziuni comerciale din România, mai apoi fiind disponibile și pe DVD.  Despre linia zilnica de telefon pentru rugaciune pentru telespectatori a Alfa Omega TV.

Resurse recomandate în această săptămână:
- cartea Bazele creștinismului, de Christian Broadcasting Network.
- ghid de studiu Căsătoria și familia, de Lucian Oniga+DVD.
- Pachetul S.O.S manual+DVD, de Mircea și Bogdan Graur.
- manual + carte - Rugăciunea de Mijlocire, de Dutch Sheets.
- manual de instruire Sozo
- manualul Eliberând captivii, de Marjorie Cole.
-13 volume de studii biblice, de Christ for the Nations.

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!