Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 7 septembrie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: Informatii despre evenimentul organizat, anual, de Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias, Festivalul ProMisiune, care se intinde pe durata unei luni de zile. Festivalul incepe cu o perioada de pregatire si echipare a tinerilor, apoi se pleaca in misiune pe termen scurt in diverse zone ale tarii si in intreaga lume, iar la final se revine la centrul TPM Medias pentru prezentarea rapoartelor de misiune. Comentariul lui Daniel Pop, lider TPM Medias, despre baza de misiune din Medias. Interviu cu Rebeca Saracut (din judetul Bihor), misionara in Nepal.

Al doilea sezon Cartea cartilor a fost lansat in 4 septembrie, atat pe Alfa Omega TV (de la ora 9:00 si in reluare de la ora 15:00) cat si pe alte televiziuni comerciale din Romania.

Cartea Cartilor, sezonul 2, avand alte 13 episoade, este disponibil si in format DVD, sub forma unui singur album. In continuare sunt disponibile cele 13 DVD-uri Cartea Cartilor, sezonul 1, la pret promotional (130 lei) si il puteti comanda din libraria noastra!

Anunturi evenimente luna septembrie:

-Conferinta Eliberand captivii va avea loc la finalul lunii septembrie (27-30.09.2017) la Romexpo, in Sala Mihai Eminescu;
-Evenimentul Cortul intalnirii va avea loc in comuna Ceica, jud. Bihor (8-10.09.2017);
-Conferinta de inchinare Mostenire pentru Generatii organizata de Biserica Filadelfia Baia Mare (29-30.09.2017);
-pastorul Buni Cocar va fi in turneu in Romania, incepand din 12 septembrie.

Resurse recomandate in aceasta saptamana:
- manualul Eliberand captivii, de Marjorie Cole
- cartea Diavolul in fata instantei, de Marjorie Cole.

Multumiri pentru sprijinul financiar acordat Alfa Omega TV si interviu cu Vasile Tite din judetul Satu Mare referitor la zeciuiala.

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!