Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 2 noiembrie 2017

În ediția din această săptămână la Alfa Omega în obiectiv: Anunț conferința „Biserica Triumfătoare” cu Chuck Pierce, la Biserica „Agape” din Timișoara în acest weekend. Dintre cărțile pe care Chuck Pierce le-a scris, Alfa Omega TV recomandă: Ridicarea Bisericii Apostolice, Luptătorul în închinare, Vremea avansării.

Concert Not an Idol - video de prezentare; Interviu cu Cristi Șoimaru din București despre întâlnirea liderilor creștini „Kingdom Leadership Forum”, de la Vlăhița, care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie. El spune că „Dumnezeu vrea să Își arate credincioșia și bunătatea prin oamenii Lui, iar creștinii trebuie să extindă Împărăția Lui în toate sferele societății.”

CARTEA CARTILOR - Interviu cu Adrian Cionca din Timișoara despre semnificația proiectului „Cartea Cărților”. El spune că „acest proiect reprezintă evanghelizarea copiilor de la vârste fragede, într-un secol în care e promovată violența și vrăjitoria. Între toate acestea, Cartea Cărților transmite un mesaj al speranței”; Imagini de la evenimentul Cartea Cărților, destinat copiilor, care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, în biserica Agape din Timișoara.

A apărut noul număr al revistei Alfa Omega TV Magazin, cu tema „Nevoia de Reformă continuă a Bisericii”. Puteți să vă abonați, pentru a o primi acasă gratuit, împreună cu numerele următoare ale revistei - spot video de prezentare. Interviu cu Ștefan Coman din București despre revista Alfa Omega TV Magazin. El afirmă faptul că presa calitativă a scăzut dramatic, deoarece se pune accentul tot mai mult pe recircularea informației și sunt foarte puțini oameni care produc ceva nou. Dat fiind acest fapt, el crede că revista Alfa Omega TV Magazin poate aduce ceva nou.
fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!