Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 9 noiembrie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in Obiectiv puteti urmari un interviu cu Iosif Ton. El incepe prin a adresa cateva cuvinte despre lucrarea Alfa Omega. Iosif Ton considera ca Duhul lui Dumnezeu a stabilit o legatura speciala cu aceasta lucrare si ca in felul acesta s-au legat cu tara, oameni din toate partile urmarind postul de televiziune Alfa Omega.

Motivatia pentru care Iosif Ton a venit in Romania pentru o scurta perioada este faptul ca a inceput sa inteleaga ce este in joc si ca dintr-o data, aici nu e vorba doar de familie, ci de cine asculta natiunea romana. Conducatorii sunt diabolici, formati la gandirea marxista, care vor sa distruga omul si societatea.

Ne afecteaza faptul ca sistemul educational este pro-evolutie, pentru ca ne ia demnitatea. Daca suntem formati din maimuta, nu mai avem nicio valoare, dar daca suntem creati dupa chipul lui Dumnezeu, traim dupa chipul Lui.

Ca si materiale realizate de Iosif Ton in parteneriat cu Alfa Omega TV, apar ca si recomandari: Manualul bunatatii, Sfintenie, desavarsire si asemanare cu Hristos, Restaurarea Cortului lui David, Conceptii despre lume si viata, Traierea in Imparatia lui Dumnezeu aici si acum, Doua Imparatii in conflict.

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!