Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 9 noiembrie 2017

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in Obiectiv puteti urmari un interviu cu Iosif Ton. El incepe prin a adresa cateva cuvinte despre lucrarea Alfa Omega. Iosif Ton considera ca Duhul lui Dumnezeu a stabilit o legatura speciala cu aceasta lucrare si ca in felul acesta s-au legat cu tara, oameni din toate partile urmarind postul de televiziune Alfa Omega.

Motivatia pentru care Iosif Ton a venit in Romania pentru o scurta perioada este faptul ca a inceput sa inteleaga ce este in joc si ca dintr-o data, aici nu e vorba doar de familie, ci de cine asculta natiunea romana. Conducatorii sunt diabolici, formati la gandirea marxista, care vor sa distruga omul si societatea.

Ne afecteaza faptul ca sistemul educational este pro-evolutie, pentru ca ne ia demnitatea. Daca suntem formati din maimuta, nu mai avem nicio valoare, dar daca suntem creati dupa chipul lui Dumnezeu, traim dupa chipul Lui.

Ca si materiale realizate de Iosif Ton in parteneriat cu Alfa Omega TV, apar ca si recomandari: Manualul bunatatii, Sfintenie, desavarsire si asemanare cu Hristos, Restaurarea Cortului lui David, Conceptii despre lume si viata, Traierea in Imparatia lui Dumnezeu aici si acum, Doua Imparatii in conflict.

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!