Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

SEMINAR INTREG GRATUIT - Duhul Sfant - John Bevere

Seminar intreg de 6 sesiuni x 25 min despre Duhul Sfant, predat de John Bevere (Mesagerul). Puteti urmari toate sesiunile integral pe pagina de mai jos. Si dati share, sa ajunga si la alte persoane care sunt interesate de acest subiect!

Sesiunea 1: Introducere - In acest seminar, John Bevere face o introducere despre cine este Duhul Sfant. Versetul : „Acolo unde este Duhul Domnului este libertate” se traduce in mod diferit. Dumnezeu este omniprezent, asa ca sensul adevarat al versetului ar fi: Oriunde Duhul este Domn, este libertate”. Duhului Sfant nu este lasat sa fie domn in fiecare casa, in viata fiecarui crestin sau in fiecare biserica. Acolo unde El nu este lasat sa fie Domn, nu exista libertate!


Sesiunea 2: Personalitatea Duhului Sfant. In aceasta serie, John Bevere face o introducere a Duhului Sfant. In acest episod vorbeste despre personalitatea Duhului Sfant.


Sesiunea 3: Intimitate cu Duhul Sfant. In adevar, cine dintre oameni cunoaste lucrurile omului, afara de duhul omului, care este in el ? Tot asa, nimeni nu cunoaste lucrurile lui Dumnezeu afara de Duhul lui Dumnezeu. Si noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul care vine de la Dumnezeu, ca sa putem cunoaste lucrurile pe care ni le-a dat Dumnezeu prin harul Sau. Daca iti doresti o relatie profunda cu Dumnezeu, nu una superficiala, in care sa-L cunosti pe Dumnezeu cu adevarat, acea relatie trebuie sa aiba loc in Duh.


Sesiunea 4: Botezul Duhului Sfant. John Bevere vorbeste despre tipurile de limbi pe care le rostim prin Duhul Sfant.


Sesiunea 5: Limbajul Duhului Sfant. John raspunde la intrebarea: „De ce ne-a dat Dumnezeu o limba pe care nu o putem intelege?” Cand ne rugam in alte limbi ii vorbim direct lui Dumnezeu, nu oamenilor.


Sesiunea 6: Intrebari si raspunsuri - Acest episod e unul mai special, deoarece John Bevere raspunde la cateva intrebari adresate de Lisa, despre Duhul Sfant.


Urmareste si alte seminarii cu John Bevere in limba romana la adresa: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/Mesagerul

x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live