Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - interviu cu Alina Avram despre Cartea Cartilor - 29 martie 2018

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: interviu cu Alina Avram, coordonatorul proiectului Cartea Cartilor, despre activitatilor curente si planurile de viitor ale proiectului pe care il coordoneaza. Daca esti interesat sa organizezi un eveniment Cartea Cartilor la tine in oras, contacteaza-ne!

Aflati despre episoadele de animatie de calitate deosebita, despre site-ul interactiv pentru copii http://carteacartilor.tv. Anunt: OFERTA Cartea Cartilor - 2 episoade: „A inviat” si „Cina cea de taina” - 15 lei

Contributii: Initiatorul „March for life” - Iobst Bittner

Eveniment: Conferinta „Cristos in Pastele evreiesc” (1-4 aprilie) gazduita de biserica baptista Emanuel in care este invitat David Zadok, pastor evreu mesianic.

Anunt: Puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre Alfa Omega accesand link-ul urmator: http://alfaomega.tv/doilasuta

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: copii, cartea cartilor, desene animate, evanghelizare, alina avram

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!