Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Raport 2017 - Alfa Omega TV - Misiune prin media

Alfa Omega TV în cifre

Televiziune

Canalul Alfa Omega TV e în al doisprezecelea an de emisie 24/7 peste Europa, ultimii 6 ani fiind în lista „must-carry” a CNA. În 2017, am produs sau tradus aproximativ 700 de ore de programe creștine. Audiența canalului Alfa Omega TV e maximă la filme, documentare, emisiunile Calea Adevărul și Viața în direct, programe de misiune și desene animate.

Citeste mai departe

Retrospectiva spirituala a anului 2017

Urmariti o emisiune de retrospectiva a principalelor evenimente din anul 2017. In prima parte a emisiunii va prezentam contextul international al anului 2017 vazut dintr-o perspectiva biblica, iar in a doua parte vom discuta despre repere si directii in dinamica spirituala a Romaniei.

Citeste mai departe

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!