Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Proiecte de Creștere spirituală

Constatăm nevoia tot mai mare de ucenicizare, de creștere spirituală și de echipare pentru slujire a credincioșilor din toate confesiunile. Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români.

Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni TV, cursuri și articole despre diverse aspecte ale vieții creștine, pe canalul TV, pe DVD, în revista Alfa Omega TV Magazin, pe site-ul nostru și media socială. Publicăm și cărți pe teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină.

Canalul Alfa Omega TV are un program variat, pentru toate categoriile de vârstă. Anual, producem sau subtitrăm 700 de ore de programe creștine noi pentru publicul român.

Revista Alfa Omega TV Magazin este un proiect pentru credincioși, în care sunt incluse și articole de creștere spirituală.

A treia cea mai accesată secțiune din site, după canalul TV și știri, este secțiunea Viață Spirituală, unde publicăm articole încurajatoare despre Dumnezeu și viața creștină, cursuri, devoționale și clipuri scurte pe o varietate de teme. Toate aceste materiale sunt distribuite și pe media socială.

Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii din toate confesiunile să se maturizeze spiritual și să crească în cunoașterea lui Dumnezeu, echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.

Fii și tu parte din lucrarea de ucenicizare a națiunii noastre prin media! Roagă-te! Donează!

Modalități de susținere financiară

SMS - Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688
(5 EUR+TVA - Vodafone, Orange, Telekom)

Telekom - Sună la numerele următoare pentru a dona:
0900.900.135 - 5 EUR  |  0900.900.130 - 10 EUR

Paypal (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.):
Donații EUR    Donații USD

Card: Apasă aici!

Donații în cont: Fundatia Alfa Omega
Banca Romaneasca, Timisoara,
BIC/SWIFT: BRMAROBU
Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000 
Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000   
Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen
Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308

Banca Transilvania
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX

Mai multe informații

Câteva mărturii

Dorel C.: S-a întâmplat ceva în viața mea, am ajuns ca pacient internat la spitalul de psihiatrie Jebel. Bucuria mi-a fost așa de mare când în iunie din 2006, postul Alfa Omega TV a început să emită 24 din 24. Am aprins televizorul și am găsit postul acesta de televiziune, unde am văzut lucrări frumoase, unde oamenii erau primiți și ascultați. Zi de zi ați fost biserica mea și m-am bucurat foarte mult că v-am avut în acel loc.

Mariana N.: M-a sunat cineva și mi-a zis că avem nevoie de hrană spirituală și să vedem că transmite postul Alfa Omega. Și într-adevăr am găsit. A fost pentru noi ca o revelație, un miracol adevărat pentru că era exact ce aveam nevoie în fiecare dimineața. Dacă eram bucuroși ne tempera bucuria, dacă eram supărați ne ridica, dacă aveam nevoie de muzică primeam muzică, dacă aveam nevoie de predică primeam predică, dacă aveam nevoie de un sfat il primeam. Nu ne vedea să credem cât e de minunat.

Sefora I: M-am rugat lui Dumnezeu să îmi arate ce pași concreți trebuie să mai fac pentru a-mi rezolva problemele. Tot în această perioadă, am găsit pe Alfa Omega cursul S.O.S. Noi la studiul cu femeile, făceam practică. Am început cu păcate generaționale, legături nedumnezeiești, blesteme de cuvinte, juruințe interioare, așteptări negative, imagini traumatizante. Ne rugam practic pentru ruperea păcatelor generaționale și a blestemelor care au venit în urma acestora, precum depresii, boală, sărăcie.


Descoperă și celălalte proiecte Alfa Omega TV

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!