Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna anului 2016, atenția noastră a început să se concentreze tot mai mult pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în trecut, le oferă copiilor de azi suportul vizual pentru ceea ce poate nu înțeleg din Biblie, sau îi expun pentru prima dată la povestirile fascinante ale Bibliei.

Prin desene difuzate pe TV, un site interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, ajutăm la dezvoltarea unei generații de copii care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur acasă, la grădiniță și la școală.

Proiectul Cartea Cartilor cuprinde și un site interactiv unde copiii pot intra în legătură cu alți copii din întreaga lume, își pot crea propriul personaj, se pot juca și, împreună cu părinții, pot descoperi tainele Bibliei.În fiecare lună, aproximativ 800 de copii indică faptul că s-au rugat rugăciunea de mântuire pe site-ul www.carteacartilor.tv.

Alături de site, ajutăm bisericile locale în eforturile lor de evanghelizare a comunității. Evenimentele evanghelistice Cartea Cărților, organizate de biserici locale, au menirea de a le prezenta copiilor mesajul desenelor și de a le da ocazia să se bucure împreună cu alți copii prin lecții biblice, cântece, jocuri și desigur, prezența roboțelului Memo.

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei prezentat prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente, astfel încât să putem crește împreună o generație de copii care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.

Roagă-te și implică-te financiar! Să investim împreună în generația de mâine!

Modalități de susținere financiară

SMS - Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688
(5 EUR+TVA - Vodafone, Orange, Telekom)

Telekom - Sună la numerele următoare pentru a dona:
0900.900.135 - 5 EUR  |  0900.900.130 - 10 EUR

Paypal (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.):
Donații EUR    Donații USD

Card: Apasă aici!

Donații în cont: Fundatia Alfa Omega
Banca Romaneasca, Timisoara,
BIC/SWIFT: BRMAROBU
Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000 
Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000   
Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen
Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308

Banca Transilvania
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX

Mai multe informații

Câteva mărturii

Adrian C: Cartea Cărților înseamnă o evanghelizare încă de mici a copiilor. Într-un secol în care e promovată violența, e promovată vrăjitoria, Cartea Cărților îți lasă un mesaj al speranței. Fetița mea de 4 ani știe toate poveștile de la Cartea Cărților și, în diferite circumstanțe, când mergem pe stradă, spune 'Tata, cum a făcut Oana în episodul cu întoarcerea lui Saul! Tata, asta e ca și cu Iosif și Maria!'. E foarte important să investim în copiii noștri lucruri sănătoase. Prietenilor de-ai mei, oameni care nu au nici o treabă cu neoprotestanții, le-am recomandat și au cumpărat Cartea Cărților pentru că au realizat și ei importanța să semeni o sămânță bună în copilul tău.

Ioana S.: Filip este baiețelul meu de 4 ani jumate și obișnuiște să se uite la desene animate. Acestea sunt Cartea Cărțiilor, Eroii Luminii, fiind foarte educative și zic eu, sunt foarte sănătoase pentru ei, iar lui îi plac. Noi am făcut un pact. Ne uităm la desene animate la Alfa Omega sau acolo unde se vorbește despre Dumnezeu în principal, care nu sunt periculoase.

Ioana G, organizatoare eveniment Cartea Cărților: M-am bucurat pentru că, în momentul în care le-am zis copiilor să-l cheme pe Isus în inima lor, au răspuns pozitiv și erau chiar foarte bucuroși că Isus acum este în inima lor, ceea ce m-a bucurat foarte mult, m-a împlinit. Au fost în jur de 120 de copii, dintre care vreo 30 sau poate mai mulți care nu vin deloc la biserică, pentru că i-am pus să ridice mâna. Copiii îndrăgesc foarte mult pe Memo, deci fără Memo cred că n-am fi putut strânge așa mulți copii aici și a fost bine. Mulțumim foarte mult celor de la Alfa Omega TV pentru că au făcut posibilă treaba asta.


Descoperă și celălalte proiecte Alfa Omega TV

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!