Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Proiecte de Slujire și rugăciune

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală și implicarea directă în viața credincioșilor. Vedem o nevoie tot mai mare de slujire în rugăciune a telespectatorilor.

Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune și ne rugăm pentru ele. Cele mai mari nevoi de rugăciune sunt pentru vindecare fizică și emoțională, eliberare, mântuire, familie și probleme financiare.

Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm cu resurse biblice relevante, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor.

Zeci de mii de alte persoane parcurg anonim materiale publicate de noi pe site, pe teme sensibile din domeniul sexualitatii, al depresiei, abuzului sau altor probleme rar abordate.

Suntem bucuroși pentru miile de oameni care au avut încredere în noi cu problemele lor în toți acești ani. Rugăciunea, soluțiile practice, conectarea oamenilor la biserici și consilieri și producerea de resurse media relevante și practice reprezintă pricipalele activități din domeniul slujirii personale.

Ne dorim ca fiecare telespectator să aibă parte de susținere în rugăciune și să facă parte dintr-o biserică unde să poată să continue să crească. Alfa Omega TV nu poate și nici nu vrea să înlocuiască o comunitate locală, ci este complementară bisericilor locale.

Împreună putem sluji în rugăciune și putem încuraja mai mulți telespectatori! Fii și tu alături de noi! Implică-te financiar!

Modalități de susținere financiară

SMS - Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688
(5 EUR+TVA - Vodafone, Orange, Telekom)

Telekom - Sună la numerele următoare pentru a dona:
0900.900.135 - 5 EUR  |  0900.900.130 - 10 EUR

Paypal (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.):
Donații EUR    Donații USD

Card: Apasă aici!

Donații în cont: Fundatia Alfa Omega
Banca Romaneasca, Timisoara,
BIC/SWIFT: BRMAROBU
Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000 
Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000   
Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen
Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308

Banca Transilvania
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX

Mai multe informații

Mărturii

Constantin F.: Totdeauna la sfarsit de emisiune, el se roagă. El a zis în 21 ianuarie ca telespectatorii care au o boală să pună mâna pe locul bolii și Dumnezeu îi va vindeca. Pe mine mă dureau picioarele rău, aveam dureri mari, umblam cu baston. Mi-am pus mâinile pe genunchi, și de atunci pot să umblu fără baston.

Viruca D.: Cred că rugăciunea are putere și cred că vă rugați și vă pasă de cei în suferință. Am urmărit emisiunea Calea Adevărul și viața în direct până la sfârșit, ne-am rugat împreună cu fratele Pețan și invitații. Am avut pace după aceea, o liniște de parcă aș fi dat toată povara acelei surori care era la celălalt capăt al firului. După câteva zile, m-a sunat o sora de la Alfa Omega să mă întrebe ce face ginerele, pentru că s-au rugat pentru cauza mea. Am rămas fără cuvinte, deși eram încredințată, când am sunat, că se roagă la Alfa Omega pentru cauzele trimise. Asta m-a mișcat cel mai mult, că am văzut că le pasă de necazul și suferința mea.

Valer P., pastor: Avem o colaborare extraordinară cu Alfa Omega TV. Aici în zonă este foarte urmărit acest studio de televiziune. În cadrul bisericii avem și Healing Room și sunt mulți oameni care vin să primească slujire. Sunt mulți oameni care au luat legătură cu Alfa Omega și au fost direcționați spre noi ca să le slujim.


Descoperă și celălalte proiecte Alfa Omega TV

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!