Canal TV

Alfa Omega TV CanalCanalul Alfa Omega TV

Principalul nostru proiect este canalul Alfa Omega TV, în emisie din iunie 2006, fiind primul canal creștin din România. Publicul ţintă este comunitatea română de pretutindeni, de orice confesiune sau apartenenţă religioasă.

Canalul vă pune la dispoziţie programe variate, pentru toate vârstele: documentare, filme artistice, educaţie creştină, desene animate şi programe pentru copii, programe de tip talk-show, ştiri din lumea creştină, programe muzicale, emisiuni pentru tineri, emisiuni de ştiinţă, cultură şi civilizaţie.

Cu o audienţă potenţială de peste 5 milioane de români, Alfa Omega TV este disponibil gratuit pe TV, internet şi pe mobil, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Canalul este emis necodat pe satelit şi acoperă Europa, Nordul Africii şi Orientul Mijlociu. Alfa Omega TV poate fi recepţionat şi în cablu în numeroase localităţi din ţară, fiind din 2010 în topul 25 al celor mai vizionate posturi româneşti, cu recomandarea ”must-carry” din partea CNA.

Prin varietatea și calitatea programelor difuzate, Alfa Omega TV se menține relevantă pentru viața telespectatorilor, promovând valorile creștine în societatea română contemporană.
Canalul Alfa Omega TV este o sursă de hrană spirituală şi o resursă bogată pentru cei care vor să cunoască, să înţeleagă şi să împlinească în viaţa lor Cuvântul lui Dumnezeu. Prin programele difuzate, numeroşi români L-au cunoscut pe Dumnezeu, au fost transformați şi au învățat cum să își trăiască viaţa după principiile Scripturii.

Urmareste in direct pe internet  ||  Informatii recepție canal Alfa Omega TV  ||
Program TV pe site || Program TV pe email || Revista Alfa Omega TV Magazin

Alfa Omega TV International
Canalul Alfa Omega TV International

În octombrie 2010 am lansat cel de-al doilea canal - Alfa Omega TV Internațional - un canal de învățătură creștină, care se adreseaza in mod deosebit credinciosilor. Poate fi vizionat in direct pe internet, 24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana.

Pentru a sustine cresterea spirituala a romanilor de pretutindeni canalul va sta la dispozitie cu: servicii religioase, seminarii biblice, predici, stiri, conferinte si alte evenimente crestine, programe românești produse în diaspora marturii, programe pentru zona Balcanilor.

Alfa Omega TV este de asemenea o platformă pentru programe in alte limbi est-europene, pentru comunitatile maghiare, bulgare, sarbe, germane si rroma.


 

misiune revistaRevista Alfa Omega TV Magazin

Incepand cu luna decembrie 2011, Alfa Omega tipareste o revista/magazin TV cu programul TV si alte informatii si articole interesante, sub titlul de ALFA OMEGA TV MAGAZIN. Revista a aparut din dorinta de a fi mai aproape de telespectatorii nostri si de a-i face parte la ceea ce Dumnezeu lucreaza in Romania in aceasta vreme.

De asemenea, revista Alfa Omega TV Magazin va pune la dispozitie programul canalului Alfa Omega TV pe o perioada de 2 luni si va tine la curent cu proiectele lucrarii Alfa Omega. Aboneaza-te, e gratuita!


misiune statii-secularePrograme crestine pe statii TV comerciale - din 1994

Programele crestine furnizate de Alfa Omega TV sunt în prezent difuzate de peste 30 de statii comerciale locale si regionale din Romania și Republica Moldova, avand o audienta potentiala de 2 milioane de telespectatori.

Difuzam saptamanal filme, documentare, programe muzicale, emisiuni pentru copii, stiri si emisiunea de referintă Calea, Adevarul si Viata.

Comentarii   

 
+2 # Stefan M 25-03-2013 11:43
Alfa-Omega tv se poate receptiona cu o antena parabolica de 90cm in orice catun din tara.Pe aceeasi parabola se poate monta un al doilea LNB pentru receptia Credo TV si Speranta Tv.Astfel cu o parabolade 90 se poate obtine urmatorul
pachet de programe crestine Alfa-Omega, credo tv,speranta tv, Radio vocea evangheliei , Radio micul samaritean si alte programe.Inform atii
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # tripon dorel 22-09-2013 14:57
cum pot sa receptionez programe crestine cum alfa omega credo tv si radio micul samaritean eu sunt in italia multumesc
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # ilie georgeta 13-10-2014 16:58
...ma numesc ilie georgeta si am vrut de multe ori sa ma abonez la acest canal,dar nu mi sa dat voie ,sau eu nam stiut cum sa procedez...va multumesc , ca , pina la urma ,nu-i dracu chiar asa de negru, dupa cum se spune , ci , daca dumnezeu vrea, treci de toate relele care ti se pun dinnaintea ta ...acum , vreau sa vad daca mam inregistrat ...ps...am uitat sa intreb daca e nevoie sa platesc ...ca-sa stiu daca mai ma plimb pe acest canal sau nu ...pentrca ,bnu am bani nici de trecut strada , dar in schimb am ceva care va da lumea peste cap sa va arat ...ce, si cum poate dumnezeu sa schimbe , chiar si o piatra intr-o piine....nu-i doar o parabola ci un mare adevar!...acest cuvint....
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # ilie georgeta 13-10-2014 17:18
...miine e sfinta paraschiva , si ,ei nu dorm ci ne baga chiar si in gura ca , far de ei am fi morti precum ,mortii........ ............... .iti multumesc SFINTA PARASCHIVA ...PENTRCA ,IN SFIRSIT AAM SA POT SA MA MARTURISESC PE MINE SI SFINTELE MINUNI PE CARE ,TU DOAMNE LE-AI FACUT CU MINE ...EU ASTA CARE SUNT ,NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN...(ELENA TA CEA PROASTA NATINGA SI NEGHIOABA)CARUI A TU . ATUNCI CIND SE ROAGA LA TINE SI-TI ZICE "DOAMNE FIETI TIE mila de amaritele de animale care stau afara in frig si nemincati...si de cei care sunt pe drumuri in acest timp....si DA-L TU DOAMNE PE SFINTUL SOARE afara , punel DOAMNE LA TREABA sa ne incalzeasca cu sfinta lui putere care , ca-si noi oamenii ,cu de-la tine ne incalzeste cu sfintele lui raze ...SFINTE SI DUMNEZEESTI DIN SFINTA TA PUTERE......... ............... ............... ..........ELENA OSTAS AL TAU ...ASA CUM SUNT BUN SAU RAU ........NIMIC FARA DE TINE,DUMNEZEUL MEU...AMIN..... ...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # ilie georgeta 14-11-2014 15:09
...am scris dar mi le-ati sters.................
..........DECE?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # ilie georgeta 14-11-2014 15:11
...cum imi respecti parerea daca imi stergi ceeace scriu?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 

Adaugă comentariu

Comentariile postate de catre utilizatori nu reprezinta opinia Alfa Omega TV. Ne rezervam dreptul de a modera comentariile si a sterge pe cele care contin reclame, insulte sau nu corespund unui dialog civilizat. Insa respectam parerea dvs chiar daca nu corespunde cu a noastra.


Codul de securitate
Actualizează

Alte articole

Doneaza - sustine Alfa Omega TV