Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

In Touch (Dr. Charles Stanley)

CharlesStanleyDr. Charles F. Stanley, pastor al First Baptist Church din Atlanta si fondator al InTouch Ministries, a dovedit o sensibilitate deosebita privind nevoia oamenilor de invatatura practica pentru fiecare zi.

In 1971, dr. Stanley a devenit pastorul principal al First Baptist Church of Atlanta din Georgia. In 1972 un program tv de jumatate de ora a fost lansat pe o statie TV din Atlanta. Fiind in cautarea unui program de invatatura biblica practica, CBN l-a contactat pe dr. Stanley in 1978 pentru a-i propune includerea programului in noua sa companie, o retea de distributie prin satelit in retelele de cablu. Fara nici un cost pentru misiunea InTouch, numarul de vizitatori ai programului a crescut de la 16.000 de vizitatori din Atlanta, la o audienta nationala, in numai o saptamana. Programul InTouch a patruns in aproape toate pietele majore din Statele Unite din perioada anilor 1980, atingand milioane de oameni prin mesajul lui Hristos.

Astazi, programul InTouch poate fi ascultat in fiecare natiune prin retelele de radio si televiziune. In Statele Unite, programul InTouch este distribuit prin 204 de statii si 7 retele de satelit. De asemenea, prin unde radio - scurte, programul InTouch este distrbuit prin 458 de statii. Misiunea continua sa produca materiale audio si video, casete, CD-uri, DVD-uri, carti si un binecunoscut devotional zilnic, InTouch.

Mesajul doctorului Stanley abordeaza teme de actualitate, precum: finante, crize personale, emotii sau relatii. Invatatura deosebita pentru cresterea sprirituala personala se bazeaza pe cunoasterea rugaciunii, cunoasterea naturii lui Dumnezeu, umblarea prin Duhul Sfant si persoana Domnului Isus Hristos.

Emisiunea "In Touch" - este difuzata de televiziunea Alfa Omega TV saptamanal, sambata - ora: 13.30, cu reluare vineri ora: 10.00 si duminica incepand cu ora: 06.30 si Aceste programe mai pot fi accesate si pe internet video la cerere dar si pe site-ul www.intouch.org

Sursa tariei mele

Te simti singur? Te simti nelinistit si frustrat? Ingrijorarea iti fura cumva bucuria si nesiguranta? Iti ameninta pacea? Sursa tariei mele este o carte emotionala si personala depsre puterea lui Cristos de a mangaia pe cei ce sufera si de a elibera pe cei impovarati.
Daca tanjesti dupa o viata implinita si libera in fiecare zi, acest ghid practic te poate ajuta sa-ti descoperi libertatea in Cristos.

Darul iertarii

Charles Stanley ne impartaseste in Darul iertarii care este cheia pentru o pace personala - si chiar mondiala. Autorul accentueaza faptul ca lipsa iertarii poate avea ca rezultat separarea, amaraciunea, dusmania, indiferenta si chiar depresia. Indiferent de situatia ta, indiferent de ceea ce s-a intamplat in trecut, tine minte ca tu pierzi, daca nu iti rezolvi acest duh neiertator... Porti in tine puterea de a ierta, de a fi vindecat si de a fi eliberat, pentru a-ti trai viata din plin. (Charles Stanley)

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!