Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

cav live joi 1280x660

DOC: Agentul Abbey - Marti, 28 februarie 2017, ora 23

Abbey este o adolescentă americană obișnuită din Nashville, Tennesee, căreia îi place să fie creștină, merge la biserică și se distrează cu prietenii ei. Ea niciodată nu a auzit de prigonirea creștinilor din cauza credinței lor în Isus Hristos.

Dar în prima ei călătorie în China, împreună cu tatăl ei, un fotograf la un ziar, Abbey s-a atașat foarte repede de noii ei prieteni prigoniți și a reușit într-un final, după mai multe încercări, să facă poze în flagrant cu creștinii arestați din pricina declaraților lor de credință și să le ducă în America.

DOC: Agentul Abbey - Marti, 28 februarie 2017, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!