Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Agentul Abbey - Marti, 28 februarie 2017, ora 23

Abbey este o adolescentă americană obișnuită din Nashville, Tennesee, căreia îi place să fie creștină, merge la biserică și se distrează cu prietenii ei. Ea niciodată nu a auzit de prigonirea creștinilor din cauza credinței lor în Isus Hristos.

Dar în prima ei călătorie în China, împreună cu tatăl ei, un fotograf la un ziar, Abbey s-a atașat foarte repede de noii ei prieteni prigoniți și a reușit într-un final, după mai multe încercări, să facă poze în flagrant cu creștinii arestați din pricina declaraților lor de credință și să le ducă în America.

DOC: Agentul Abbey - Marti, 28 februarie 2017, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!