Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

RECOMANDARE: Jerusalem Dateline 176 - 29 aprilie 2017, ora 20 la AOTV

In aceasta saptamana, la „Jerusalem Dateline”: SIIL-ul loveste din nou, de aceasta data in inima Parisului. Apoi, vom privi la Biserica persecutata din Orientul Mijlociu. Mai apoi, Israelul isi aminteste de Holocaust, cand au murit sase milioane de evrei. Si, organizatia Operation Blessing aduce paine si speranta intr-un oras din nordul Irakului, devastat de SIIL.

RECOMANDARE: Jerusalem Dateline 176 - 29 aprilie 2017, ora 20 la Alfa Omega TV. Urmareste canalul AOTV Live: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv . Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!