Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

FILM: Obsesia - Vineri, 5 mai 2017, ora 22

Acum 70 de ani, Europa se gasea in razboi impotriva uneia dintre cele mai sinistre figuri din istorie: Adolf Hitler. La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, pierderile au fost dramatice: 50 de milioane de oameni au pierit si numeorase tari au fost devastate, atat din punct de vedere fizic, cat si economic. Cum s-a putut intampla asa ceva?

Cum au tolerat tarile vestice raul atat de mult, fara sa actioneze impotriva lui?Astazi, ne gasim in fata unui noi pericol, care ameninta sa ne transforme lumea si sa ingenunchieze Civilizatia Vestica sub povara propriilor valori. Acest dusman este Islamul Radicalist.Folosind imagini rare, documentarul Obsesia arunca o privire asupra urii pe care o promoveaza radicalistii, instigarea la jihad si telul lor de a domina lumea.

FILM: Obsesia - Vineri, 5 mai 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!