Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Israel - poporul ales de Dumnezeu - Luni, 8 mai 2017, ora 23

Documentarul prezinta versete din scriptura, narate de Dr. Paul Mims si va face cunostinta cu Tara Sfanta. Ascultati Cuvantul lui Dumnezeu descriind evenimente si scene din viata poporului ales de Dumnezeu.

4000 de ani de istorie, incepand de la crearea omului si pana la rascumpararea lui. Planul lui Dumnezeu pentru omenire a fost implinit printr-un popor ales de El, poporul evreu, intr-un pamant ales, Israel.

DOC: Israel - poporul ales de Dumnezeu - Luni, 8 mai 2017, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!