Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Război și pace în orientul mijlociu - Marti, 9 mai 2017, ora 22

Discutiile de pace dintre Israel si PLO constituie adesea subiecte de stiri, atat datorita progresului in urma actiunilor de pace, cat si limitarii acestuia prin actiunile teroriste. De la intemeiere, in 1948, statul Israel a constituit centrul conflictelor din Orientul Mijlociu.

Primele probleme au aparut doar la cateva ore de la fondare: a fost atacat de toate tarile vecine. Oricum, acest mic stat a reusit sa-si protejeze pamanturile si sa-si invinga dusmanii. Atacurile au continuat si in urmatorii ani. In 1977 se parea ca legaturile au fost intarite prin semnarea acordului cu Egiptul. Acordul insa s-a dovedit a nu fi garantul pacii.

DOC: Război și pace în orientul mijlociu - Marti, 9 mai 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!