Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

cav live joi 1280x660

DOC: Război și pace în orientul mijlociu - Marti, 9 mai 2017, ora 22

Discutiile de pace dintre Israel si PLO constituie adesea subiecte de stiri, atat datorita progresului in urma actiunilor de pace, cat si limitarii acestuia prin actiunile teroriste. De la intemeiere, in 1948, statul Israel a constituit centrul conflictelor din Orientul Mijlociu.

Primele probleme au aparut doar la cateva ore de la fondare: a fost atacat de toate tarile vecine. Oricum, acest mic stat a reusit sa-si protejeze pamanturile si sa-si invinga dusmanii. Atacurile au continuat si in urmatorii ani. In 1977 se parea ca legaturile au fost intarite prin semnarea acordului cu Egiptul. Acordul insa s-a dovedit a nu fi garantul pacii.

DOC: Război și pace în orientul mijlociu - Marti, 9 mai 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!