Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Sfârșitul zilelor și Muntele Măslinilor - Luni, 15 mai 2017, ora 23

Privind de sus, spre Ierusalim, Muntele Măslinilor este una dintre cele mai importante locații descrise în Biblie. Biblia prezice că Muntele Măslinilor ca fi scena celui mai important eveniment al ultimelor zile: revenirea lui Isus pe pământ.

Mesia va lupta pentru Ierusalim, va cuceri națiunile și va judeca lumea. Pentru unii, aceste evenimente ale ultimelor zile sunt o viziune a speranței pentru viitor. Însă pentru alții, ele sunt o sursă de conflict și ură.

DOC: Sfârșitul zilelor și Muntele Măslinilor - Luni, 15 mai 2017, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!