Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

FILM: Noua ordine mondială - Marti, 16 mai 2017, ora 22

Noua Ordine Mondiala este povestea a doua femei care traiesc in vremea Apocalipsei. Sunt fortate sa faca o alegere, fie traiesc sub principiile Noii Ordini, fie aleg sa moara.

Demi Holloway si Christen Brooks. Generalul, cunoscut sub numele de Cancelar Suprem, ia lumea in stapanire pentru a fi condusa de stapanul sau, Aldo De Luca. Cancelarul Suprem cere tuturor oamenilor sa depuna un juramant de credinta si sunt obligati sa primeasca un semn care sa ii ateste ca fiind cetateni legali ai Noii Ordini.

FILM: Noua ordine mondială - Marti, 16 mai 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!