Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Călătoria vieții - Luni, 10 iulie 2017, ora 22

Asistă la o călătorie fantastică prin inundații, incendii și furtuni. O luptă vitează pentru supraviețuire in ciuda impedimentelor. Totul desfașurându-se intr-o ordine perfectă,dar intr-un mod cu adevarat remarcabil: prin simpla sămânță. Calatoria vieții este mai mult decât o privire la planul fascinant a lui Dumnezeu pentru creșterea si viața plantelor.

Este, de asemenea, o imagine minunată a celei mai importante călătorii dintre toate, călătoria sămânței vii a Cuvântului lui Dumnezeu înrădacinat în inimile oamneilor. Acest film de mare succes ne îndeamnă să ne examinăm viața și să privim dincolo de luptele prezente, la promisiunea vieții veșnice.

DOC: Călătoria vieții - Luni, 10 iulie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!