Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

cav live joi 1280x660

DOC: Călătoria vieții - Luni, 10 iulie 2017, ora 22

Asistă la o călătorie fantastică prin inundații, incendii și furtuni. O luptă vitează pentru supraviețuire in ciuda impedimentelor. Totul desfașurându-se intr-o ordine perfectă,dar intr-un mod cu adevarat remarcabil: prin simpla sămânță. Calatoria vieții este mai mult decât o privire la planul fascinant a lui Dumnezeu pentru creșterea si viața plantelor.

Este, de asemenea, o imagine minunată a celei mai importante călătorii dintre toate, călătoria sămânței vii a Cuvântului lui Dumnezeu înrădacinat în inimile oamneilor. Acest film de mare succes ne îndeamnă să ne examinăm viața și să privim dincolo de luptele prezente, la promisiunea vieții veșnice.

DOC: Călătoria vieții - Luni, 10 iulie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Urmăriți reportajele Împreună răspândim lumina!

Descoperiți cum, datorită oamenilor obișnuiți care susțin Alfa Omega TV, facem evanghelizare prin media, slujim nevoilor telespectatorilor, îi ajutăm să crească spiritual, îi încurajăm să-și trăiască credința în viața de zi cu zi în societate, să înțeleagă vremurile în care trăim și ceea ce face Dumnezeu azi in România. Urmărește reportajele!