Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

cav live joi 1280x660

DOC: Antrenor la două echipe - Joi, 17 august 2017, ora 19

Alaturi de sotia sa Jill, Pat Williams detine o imensa casa de copii. Ei au 18 copii, care formeaza o echipa de basket puternica. Sunt aproape la fel de valorosi precum faimoasa echipa,Orlando Magic, pe care Pat o conduce cu succes. Cu toate acestea, lucrurile nu au stat intodeauna astfel.

Dupa 10 ani de casnicie, mariajul lor era pus in pericol de faptul ca Pat, fiind obsedat de munca, a devenit interesat numai de rezultatele echipei sale de basket. Jill a intentat divort, ceea ce l-a adus pe Pat cu picioarele pe pamant. In acel moment a facut un pas important, dar nu stia ca adoptia a 2 copii orfani abandonati, avea sa fie inceputul unei fascinante calatorii.

DOC: Antrenor la două echipe - Joi, 17 august 2017, ora 19, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!