Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Fapte de credință - Marti, 5 septembrie 2017, ora 23

Descoperiri recente ale științei moderne au adus epoca materialismului la sfârșit. În ziua de azi, e foarte greu să găsești un ateu convins. Un ateu e o pasăre rară. Dușmanii credinței adevărate din ziua de azi nu sunt ateii. Nu sunt aceia care nu cred deloc, ci aceia care cred parțial. Din anumite motive, multi oameni par să aibă două feluri de credință. Una o rezervă valorilor considerate de ei absolute, de exemplu legea gravitației. Au apoi o așa numită credință religioasă, care este o trecere din domeniul faptelor în cel al fanteziei. par să aibă creierul împărțit în două. Își țin știința într-o parte, religia în cealălală, cu un zid gros între ele. Le este teamă să mute zidul, ca nu cumva credința lor să fie zdrobită de fapte și de realitatea înconjuratoare. Prin urmare, e vorba de o credință fără convingere. Numai o credință bazată pe adevăr poate supraviețui și crea baza necesară pentru o națiune sau un individ. In acest documentar sunt prezentate experimente care te vor ajuta să înțelegi viața de credință.

DOC: Fapte de credință - Marti, 5 septembrie 2017, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!