Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

cav live joi 1280x660

Inregistrarea emisiunii Relații, comunicare, cuvinte - 28 septembrie 2017

Joi, 28 septembrie 2017, de la ora 21, am avut o nouă emisiune în direct pe canalul Alfa Omega TV, prima din seria de toamna, cu tema: „Relații, comunicare, cuvinte”. Am discutat despre importanta si provocarile intr-o relatie, in ce masura relatiile functioneaza de la sine si ce trebuie neaparat facut pentru ca ele sa mearga. Am discutat de asemenea faptul ca cea mai mare porunca a lui Isus are de-a face cu relatiile, ce simptome si semne apar atunci cand relatiile au probleme si ce sa facem atunci cand relatiile nu functioneaza sau sunt rupte.

Invitați: - Petru Bulica - pastor, Biserica Betel - Timișoara; Claudiu Lăpădat - pastor, Biserica Sfânta Treime - Timișoara. Moderator: Marcel Strubert.

Va asteptam in fiecare joi

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!