Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Inregistrarea emisiunii Relații, comunicare, cuvinte - 28 septembrie 2017

Joi, 28 septembrie 2017, de la ora 21, am avut o nouă emisiune în direct pe canalul Alfa Omega TV, prima din seria de toamna, cu tema: „Relații, comunicare, cuvinte”. Am discutat despre importanta si provocarile intr-o relatie, in ce masura relatiile functioneaza de la sine si ce trebuie neaparat facut pentru ca ele sa mearga. Am discutat de asemenea faptul ca cea mai mare porunca a lui Isus are de-a face cu relatiile, ce simptome si semne apar atunci cand relatiile au probleme si ce sa facem atunci cand relatiile nu functioneaza sau sunt rupte.

Invitați: - Petru Bulica - pastor, Biserica Betel - Timișoara; Claudiu Lăpădat - pastor, Biserica Sfânta Treime - Timișoara. Moderator: Marcel Strubert.

Va asteptam in fiecare joi

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!