Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

FILM: Pentru o vreme ca aceasta - Marti, 3 octombrie 2017, ora 22

Bazat pe povestea biblică a reginei Estera, o evreica tânăra pe care Dumnezeu a ridicat-o pentru a deveni regina Persiei, singura care ar putea salva poporul evreu.

După ce regina Vashti este exilata pentru că a refuzat să asculte de poruncile regelui, regele caută imediat o noua regină și se îndrăgostește de Estera, o tânără orfană crescută de vărul ei Mardoheu. Estera trebuie să își riște propria viață pentru a salva popor ei de la distrugere.

FILM: Pentru o vreme ca aceasta - Marti, 3 octombrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!