Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Amy Carmichael, mama pentru orfani - Luni, 9 octombrie 2017, ora 23

Viata eroica de slujire a lui Amy Carmichael a inspirat nenumarati oameni sa raspandeasca evanghelia in mod sacrifical, in timp ce aveau grija de cei in nevoie. Invata si tu mai mult despre povestea ei uimitoare prin acest documentar care priveste in profunzime la viata si slujirea ei.

Te invitam sa descoperi povestea lui Amy, incepand cu experientele in rugaciune pe care ea le avea in copilarie si pana la fondarea organizatiei Dohnavur Fellowship, o organizatie care continua sa slujeasca India pe care Amy a iubit-o atat de mult.

DOC: Amy Carmichael, mama pentru orfani - Luni, 9 octombrie 2017, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!