Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

FILM: Salvat în închisoare - Marti, 24 octombrie 2017, ora 22

Salvat in inchisoare este un documentar de investigatie despre unul dintre cele mai fascinante cazuri din istoria localitatii Miami-Dade. La sfarsitul anilor 1980, un scandalagiu in varsta de 15 ani, pe nume Matt Kern, a fost arestat in calitate de complice in cazul unui jaf soldat cu o crima, comis de catre un adolescent de 18 ani.

Matt a fost condamnat la 60 de ani de detentie. Acolo, in ciuda amenintarilor zilnice de abuz si sodomie, el a reusit sa devina agent de pariuri si traficant de droguri, omul de baza al inchisorii. Pe cat de uimitor a fost faptul ca a avansat in inchisoare, pe atat de uimitor a fost si faptul ca a inceput sastudieze si sa accepte Biblia dupa ce a petrecut o perioada in carcera.Convertirea sa la crestinism care i-a schimbat viata a facut posibila iertarea. Presarat cu interviuri emotionante ale familiei si cu ocazionale recosntituiri ale evenimentelor, urmariti un testament alputerii vindecatoare a credintei si, mai ales, un inchizitoriu facut unuisistem penitenciar care nu ofera sansa alegerii unei schimbari constructive - fapt pentru care povestea lui Matt reprezinta o anomalie.

FILM: Salvat în închisoare - Marti, 24 octombrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!