Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Joshua primeste o familie - Vineri, 24 noiembrie 2017, ora 23

Joshua vine acasa ne spune povestea emotionanta a unei familii care adopta cu succes un copil din Rusia. Arthur si Hanna Rasco impartasesc provocarile, bucuriile si drama adoptiei baietelului lor si incercarea de a-l integra in familie.

Daca te-ai intrebat vreodata cum este sa adopti un copil dintr-o alta tara, acest film te poate ajuta sa intelegi acest proces de la inceput si pana la sfarsit.

DOC: Joshua primeste o familie - Vineri, 24 noiembrie 2017, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!