Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

FILM: Deschide-mi ochii! - Sambata, 10 februarie 2018, ora 22

Fotograful Paul Sanders are o pasiune pentru frumos, în mod special pentru femeile frumoase. În orbirea sa spirituală, el admiră doar creația, nu și Creatorul.

Când Paul, în urma unui accident ciudat ajunge orb, este obligat să reconsidere ce este cu adevărat frumusețea și de unde vine aceasta. Cu ajutorul lui Abigail,Paul realizează ce însemnă iubirea și conștientizează puterea Evangheliei de a schimba viața oamenilor. Deși nu mai poate vedea, pentru prima data în viață ochii îi sunt cu adevărat deschiși.

FILM: Deschide-mi ochii! - Sambata, 10 februarie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!