Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

FILM: Deschide-mi ochii! - Sambata, 10 februarie 2018, ora 22

Fotograful Paul Sanders are o pasiune pentru frumos, în mod special pentru femeile frumoase. În orbirea sa spirituală, el admiră doar creația, nu și Creatorul.

Când Paul, în urma unui accident ciudat ajunge orb, este obligat să reconsidere ce este cu adevărat frumusețea și de unde vine aceasta. Cu ajutorul lui Abigail,Paul realizează ce însemnă iubirea și conștientizează puterea Evangheliei de a schimba viața oamenilor. Deși nu mai poate vedea, pentru prima data în viață ochii îi sunt cu adevărat deschiși.

FILM: Deschide-mi ochii! - Sambata, 10 februarie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!