Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

RECOMANDARE: RSP 71 - Valorile vieții în lumea contemporană - sâmbătă, 24 martie 2018, ora 21

Sâmbătă, 24 martie 2018, de la ora 21, vă invităm să urmăriți emisiunea „Realități și perspective” pe canalul Alfa Omega TV cu tema: Valorile vieții în lumea contemporană. Invitat: Titus Colțea (pastor și medic, Florida SUA).

Vor fi dezbătute următoarele subiecte: Ce este eutanasia? Eutanasia - o soluție pentru a curma o suferință inutilă? Cine poate fi considerat vinovat de suprimarea vieții? Care sunt implicațiile spirituale în procesul eutanasierii? Cum ar trebui să răspundă creștinii la problema avortului și a eutanasiei?

Urmăriți emisiunile „REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE” pentru a obține o perspectivă creștină asupra contextului actual în care trăim - în fiecare sâmbătă, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmărește toate emisiunile Realități și Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

#‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!