Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Hush - Vineri, 23 martie 2018, ora 22

Un producător pro-viață și un regizor pro-alegere colaborează pentru a găsi adevărul, indiferent de locul unde s-a ajuns.

Lăsând la o parte diferențele cu privire la legalitatea avortului și acceptând să abordeze subiectul cu deschidere și sensibilitate, aceștia ajung la o concluzie: oficialitățile din domeniul sănătății publice acoperă adevărul despre legătura care există între avort și cancerul de sân, punând astfel în pericol viața a milioane de femei.

DOC: Hush - Vineri, 23 martie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!