Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

FILM: Suflet gol - Sambata, 31 martie 2018, ora 22

La periferia orasului, unde crimele sunt la ordinea zilei, se intersecteaza drumurile a 4 oameni disperati. Jordan Coleman, un traficant de droguri, se afla la o rascruce de drumuri cand mentorul si prietenul lui intra in bucluc cu un gangster. Chelsea Hammond, o dansatoare exotica se gaseste inchisa in lumea intunecata a distractiei pentru adulti, in timp ce incearca sa isi regaseasca echilibrul si controlul asupra propriei vieti.

Detectivul de la sectia de narcotice se confrunta cu o dependenta online pe care a incercat sa o tina ascunsa de sotia lui. Un fost om al strazii se intoarce in vechiul lui cartier si incearca sa ia legatura cu un frate pe care l-a lasat in urma. Toti cei 4 vor trece printr-o ultima provocare cu nemilosul gangsterul Copernicus Jones.

FILM: Suflet gol - Sambata, 31 martie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!