Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Emisiune în direct - Ce înseamnă pentru mine Învierea lui Hristos? - Joi, 12 aprilie 2018, ora 21

În această emisiune vom vorbi despre puterea și semnificația Învierii lui Isus Hristos, evenimentul care a marcat pentru totdeauna istoria lumii.

Invitați: - Petru Bulica - pastor, Biserica Betel - Timișoara
            - Jean Chiforeanu - pastor, Biserica Maranata - Timișoara

Emisiunea va fi transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv.  Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.284.913, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., http://alfaomega.tv/rugaciunex

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!