Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Inregistrarea emisiunii live - Influențe nedumnezeiești în casa și în viața mea - 3 mai 2018

Pot fi deciziile noastre influențate de tărâmul demonic? În această emisiune vom identifica modalitățile prin care putem fi expuși influențelor nedumnezeiești dar și pașii pentru a lupta împotriva puterilor întunericului.

Invitați: Marcel Strubert (Pastor, Centru Creștin Timișoara) și Ilie Popa (Pastor, Biserica Peniel, Viena)

Emisiunea va fi transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv.  Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.284.913, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., http://alfaomega.tv/rugaciune

Etichete: rugaciune, slujire, binecuvantare, blestem, calea adevarul si viata, blestem generational

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!