Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

CARTEA CĂRȚILOR SE ÎNTOARCE!

În noiembrie, Cartea Cărților se întoarce cu noi aventuri pentru întreaga familie! Călătorește în timp alături de Cristi, Oana și Memo, pentru a retrăi cele mai minunate povestiri și întâmplări din vremurile biblice! Bazată pe seria clasică difuzată de TVR în anii '90, Cartea Cărților a fost reînviată pentru generația tânără de astăzi.

Lansarea/premiera a fost pe Alfa Omega TV din 19 noiembrie!

Personajele principale, Cristi și Oana, sunt copiii tipici secolului nostru: au la dispoziție ultimele gadgeturi, sunt energici, curioși și mereu intră într-o încurcătură. Memo, roboțelul amuzant inventat de tatăl lui Cristi, e întotdeauna gata să-i însoțească pe copii în aventurile în care îi trimite Cartea Cărților. Printr-o grafică modernă, mult umor și cântecele ușor de reținut, Cuvântul lui Dumnezeu este prezentat pe înțelesul copiilor și îi provoacă să își dedice viața lui Hristos. Astfel, seria de desene animate Cartea Cărților devine una dintre cele mai puternice unelte de evanghelizare a copiilor din zilele noastre.

Dar pot copiii să ia o hotărâre fermă de a se încrede în Isus Hristos? La ce vârstă le putem prezenta Evanghelia astfel încât să poată da curs chemării de a-L sluji pe Dumnezeu? E nevoie să evanghelizăm copiii din biserică și cartier? Au și copiii nevoie de mântuire? Sunt întrebări pe care bisericile le dezbat de zeci de ani. Evanghelizarea copiilor este susținută de Scriptură, de mărturiile multor creștini care L-au cunoscut pe Isus pe când erau copii și de multe studii care demonstrează că generația tânără poate lua hotărârea fermă de a-L primi pe Isus ca Mântuitor personal. Studiile realizate timp de peste 60 de ani arată că 85% dintre creștini Îl primesc pe Hristos în viața lor între vârsta de 4-14 ani. De aceea, este important ca de mici să le prezentăm Evanghelia copiilor și prin ce alt mod mai bun decât prin desenele animate pe care oricum le consumă zilnic?

Părinți/copii: Urmăriți desenele Cartea Cărților pe Alfa Omega TV!

Informațiile de difuzare sunt mai jos în această pagină.

Copii: Vizitați site-ul interactiv www.carteacartilor.tv

Site-ul interactiv pentru copii http://carteacartilor.tv - O lume plina de activitati distractive! Informatii si intrebari din Biblie, versete zilnice, jocuri, concursuri si videouri. Accepta provocarea lui Cristi, Oana si Memo si intra pe site-ul Cartea Cartillor! Rezolva mistere, joaca-te jocuri, urmareste clipuri video si exploreaza extraordinara lume a desenelor Cartea Cartilor! http://carteacartilor.tv

Părinți: Cumpărați DVD-urile cu desene - 15 lei/DVD (episod)

Fiecare DVD costă 15 lei și conține atât noul episod Cartea Cărților, cât și același episod din seria veche, pentru părinții nostalgici. Comandă acum!

cartea cartilor personaje 1000

Personaje  

Cristi – Este un skateboarder grozav, îi plac jocurile video și cântă la chitară în trupa pe care o are cu colegii lui de la gimnaziu. El descoperă secretele Bibliei printr-un portal misterios.

Oana – Este vecina și colega de clasă a lui Cristi. Ea este foarte îndrăzneață și de obicei un pic mai aventuroasă decât Cristi. Îi place fotbalul și în general este bună la toate sporturile.

Memo – Este un robot creat de tatăl lui Cristi, profesorul Nour, ca să-i protejeze pe copii, dar de cele mai multe ori el ajunge să fie protejat. Îi place să-și facă upgrade-uri ca să devină mai util și ar prefera să stea în laborator, nu să călătorească în timp cu Cartea Cărților. Cel mai grozav la el e că își poate transforma înfățișarea în funcție de nevoi.

Alătură-te aventurii!

PREMIERA EPISOADELOR

Ep. 1 - La început…

Cartea Cărților îi duce pe cei trei eroi într-o călătorie în care sunt martori căderii lui Lucifer și transformării sale în Satana în urma unei lupte cerești.

19 noiembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 2 - Testul!

Copii sunt duși într-o călătorie ca să-l întâlnească pe Avraam și pe fiul său preaiubit, Isaac, pe care este dispus să îl sacrifice pentru că asta îi cerea Dumnezeu.

26 noiembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 3 - Iacov și Esau

Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp, în perioada lui Iacov şi Esau. Cristi şi Oana văd dușmănia dintre cei doi fraţi şi separarea la care a dus aceasta.

3 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 4 - Lasă poporul Meu să plece!

Cristi, Oana și Memo ajung să-l întâlnească pe Moise, când el este ales de Dumnezeu ca să elibereze israeliţii din robia Egiptului.

10 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 5 - Cele zece porunci

Cartea Cărților îi trimite pe cei trei eroi înapoi în timp ca să învețe că scopul regulilor este să ne protejeze, nu să ne strice distracția.

17 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 6 - O aventură uriașă

Cartea Cărţilor îi duce pe copii să întâlnească încă un copil, pe David, care a trebuit să-și înfrunte propriul „goliat” într-un moment de criză.

23 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 7 - Răcnetul leului

Cei trei eroi călătoresc înapoi în timp și îl întâlnesc pe Daniel, exact când este emis un decret care spune că oamenii nu au voie să I se închine altcuiva decât împăratului.

24 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 8 - Primul Crăciun

Tinerii noștri eroi sunt duși într-o călătorie în care descoperă adevărata semnificație a Crăciunului!

25 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 9 - Miracolele lui Isus

Cartea Cărţilor îi duce pe copii în Galileea, acolo unde Isus face adevărate miracole cum ar fi să vindece un invalid, să calmeze o furtună pe mare şi să scoată demoni.

26 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 10 - Cina cea de Taină

În timpul unei călătorii cu Cartea Cărților, în vechiul Ierusalim, Cristi învață că deși Isus a fost faimos, El a fost smerit și i-a slujit pe cei din jur.

27 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 11 - A înviat!

Cartea Cărţilor îi duce pe Cristi, Oana, Memo și Maria (mama lui Cristi) înapoi în timp, ca să o întâlnească pe Maria într-un moment foarte dureros pentru ea - răstignirea Fiului ei.

28 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 12 - Drumul spre Damasc

Copiii sunt duși într-o călătorie la începutul creştinismului. Îl vor întâlni pe un om numit Saul din Tars, ce devine apostolul Pavel.

29 decembrie, ora 9 si ora 15, pe Alfa Omega TV

CarteaCartilor

Ep. 13 - Apocalipsa: Bătălia finală!

Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură, chiar înainte de apocalipsă, ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire.

30 decembrie, ora 9, reluare ora 15, pe Alfa Omega TV

cartea cartilor oferta setdvd 1000

O productie The Christian Broadcasting Network - © 2016

Etichete: cbn, cartea cartilor, memo, superbook, desene animate, premiera

x