Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

creationism meniu acasa creationism meniu luna 240creationism meniu articolecreationism meniu promoveaza

Septembrie - luna speciala despre Stiinta si creatie, unica in Romania, la Alfa Omega TV

A evoluat universul sau a creat Dumnezeu lumea? A pacatuit stiinta? Mii sau milioane de ani? Dinozauri in Biblie? Ne tragem din maimute? Descrie Big Bang-ul momentul creatiei? Sunt compatibile crestinismul si stiinta? Sunt stiintifice evolutia si ateismul, sau doar o filosofie umana? Descopera raspunsurile, si argumentele, la aceste intrebari, precum si la multe altele, in cadrul Lunii Creationiste, septembrie 2017, la Alfa Omega TV! Afla mai multe: https://alfaomega.tv/creationism

Pe tot parcursul lunii septembrie, pe canalul TV, site-ul si pagina de Facebook Alfa Omega, te invitam sa urmaresti dovezi stiintifice uimitoare care atesta actul creatiei. Stiinta si credinta nu sunt dusmani. Pentru cei ce cauta raspunsuri, atat stiinta, cat si credinta sunt cai de cunoastere a adevarului si confirma existenta lui Dumnezeu!

Afla adevarul despre evolutionism si despre teoria lui Darwin. Descopera misterele originii universului! Exploreaza intinderea minunata a Cosmosului, a Universului nostru fascinant, cu legile si parametrii sai bine acordati. Cerurile intr-adevar spun slava lui Dumnezeu!

Descopera trasaturile planetei pe care traim, proiectata perfect pentru a sustine viata, si decide daca e intamplare sau creatie. Descifreaza misterul vietii, si modul in care ADN-ul indica spre un design inteligent si un Designer.

Descopera minunatiile biologiei, mecanisme divine ale lumii microscopice, animale si plante extraordinare ce sfideaza evolutia, si arata clar imposibilitatea ei! Recunoaste modul in care faptura umana, coroana creatiei, vorbeste despre slava lui Dumnezeu!

Oriunde te uiti, creatia dezvaluie atributele lui Dumnezeu, Creatorul. Descopera un Dumnezeu al minunilor, atotputernic, intelept si iubitor, care a creat totul si sustine totul prin puterea Lui. Ceea ce crezi despre Dumnezeu, cine este Dumnezeu pentru tine, va conta in credinta ta practica, in umblarea de zi cu zi. Analizeaza toate dovezile, si vei vedea ca verdictul stiintei este Creatie.

Ti-am pregatit numeroase filme, talk-show-uri si documentare stintifice captivante ce atesta clar creatia si minunile lui Dumnezeu. Urmareste si dezbateri apologetice intre teologii si ateii de top, pentru a-ti intelege si apara mai bine credinta, stiintific. Si nu rata premierele creationiste din aceasta perioada!

Publicam articole si resurse creationiste si pe site-ul nostru si Facebook. Descopera online informatii uimitoare ce-L reveleaza pe Creator. De asemenea, aboneaza-te sa primesti si revista gratuita Alfa Omega TV Magazin, numarul din septembrie-octombrie 2017 este despre Stiinta-Creationism!

Evolutia si ateismul nu sunt atat stiintifice, cat o interpretare filosofica. Te provocam sa intelegi rolul stiintei in dezvoltarea credintei tale! Sa descoperim impreuna minunatele atribute ale lui Dumnezeu, dezvaluite in Creatia Sa!

Verdictul Stiintei este “Creatie”! Care este verdictul tau?

Nu rata Luna Creationista, septembrie 2017, doar la Alfa Omega Tv!

Afla mai multe: https://alfaomega.tv/creationism

Doneaza - sustine Alfa Omega TV