Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Septembrie - luna Științei și creației!

Descoperă compatibilitatea între știință și credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România, la Alfa Omega TV!

 

Preocuparea AOTV pentru creaționism

De la început, Alfa Omega TV a promovat în mod special alternativa creaționistă, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Planeta Pamant - Pamantul

La o prima vedere, Pamantul comparat cu alte planete cunoscute prezinta multe contraste. Pamantul este o planeta primitoare, in culori de albastru si alb, in timp ce toate celelalte planete si satelitii acestora sunt rosii, portocalii sau cenusii.

Pamantul ca planeta este compus din oxigen, fier, sulf, silicon, mageziu, aluminiu, calciu, hidrogen si nickel (un total 98%), iar celelalte doua procente contin inca 1000 de alte elemente.

Spre diferenta de orice alta planeta, a noastra este acoperita de vegetatie, oceane imense cu peste un milion de insule, sute de mii de izvoare si rauri, parti uriase de pamant numite continente, munti si deserturi care dau nastere la o varietate de culori si texturi.

Forme diferite de viata sunt gasite in fiecare loc de pe suprafata pamantului. Chiar si in Antarctica cea foarte friguroasa, fiinte microscopice rezistente locuiesc in iazuri, insecte mici pot fi gasite in palcurile de muschi si licheni si plante care cresc si infloresc in fiecare an. Incepand de pe culmile atmosfererei, pana in fundul oceanelor, de la cele mai reci locuri de la Poli pana la cele mai calduroase parti ale Ecuatorului, viata se dezvolta. Pana in ziua de azi, nu a fost descoperita vreo forma de viata pe nicio alta planeta.

sistemul-solar

Daca pamantul s-ar deplasa mai repede in calatoria sa in jurul Soarelui, orbita lui ar deveni mai mare si atunci s-ar situa mult mai departe de Soare. In aceasta situatie, viata pe Pamant ar inceta. Daca insa viteza de orbitare s-ar micsora, pamantul s-ar deplasa mai aproape de soare, mult prea aproape pentru ca viata sa mai poata exista.

In cazul in care temperatura medie anuala de pe suprafata Pamantului s-ar schimbat cu numai câteva grade, viata pe ea ar fi in cele din urma arsa sau congelata. Daca s-ar roti mai lent in jurul axei sale, toata viata ar muri in timp, fie prin congelare pe timp de noapte, din cauza lipsei de caldura de la soare sau fie s-ar topi in timpul zilei de la prea multa caldura.

planeta pamant soare

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!