Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Septembrie - luna Științei și creației!

Descoperă compatibilitatea între știință și credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România, la Alfa Omega TV!

 

Preocuparea AOTV pentru creaționism

De la început, Alfa Omega TV a promovat în mod special alternativa creaționistă, sub genericul Verdictul științei: Creație!

E adevărat 21 - Creșterea populației - mii sau milioane de ani?

In 2011, populatia a ajuns la 7 miliarde de oameni. In cat timp s-au nascut atatia oameni? Rata de reproducere la oameni e de 0,4%, uneori crescand la 2 %, alteori coborand la 0,1%. Daca am calcula descrescator, folosind numai rata de 0,1%, atunci ar fi fost nevoie de 7 062 de ani ca sa ajungem la populatia actuala.

Cum ramane cu scenariul evolutionist? Conform acestuia, primii oameni au evoluat cu 2 milioane de ani in urma, atunci fiind 10000 de persoane. Daca am calcula inainte, folosind cea mai mica rata de reproducere, atunci ar fi trebuit sa fie deja 7 miliarde de oameni de mult timp.

Cum raspund evolutionistii la aceasta problema? Ei sustin ca populatia umana nu a crescut deloc la inceput, in primii 2,4 milioane de ani. Se presupune ca lipsa agriculturii a scazut rata de reproducere a omului.

Haideti sa ne gandim putin la asta! Oamenii au folosit agricultura dintotdeauna. Cele mai vechi inregistrari scrise de oameni arata ca a existat agricultura. Cum au reusit oamenii sa nu aiba deloc o crestere a populatiei timp de milioane de ani ?

Dupa milenii intregi, in pesteri ar fi trebuit sa gasim gramezi imense de oase ingropate si de resturi de la generatiile de oameni care au trait pe planeta. Insa aceste dovezi lipsesc cu desavarsire. Cum e posibil ca populatia sa fi ajuns doar recent la numarul de 7 miliarde de locuitori ? De ce nu s-a intamplat cu cateva mii de ani in urma, dupa ce se presupune ca omul a evoluat prima data ?

Abia am trecut de numarul de 7 miliarde fiindca omenirea exista de numai cateva mii de ani, nu de milioane de ani. Cele 2,4 milioane de ani de istorie evolutiva in care populatia nu a crescut deloc nu au existat niciodata. Populatia actuala a lumii confirma istoria biblica, fara a mai fi nevoie sa adaugam alte date.

Video produs de Institute for Creation Research, http://icr.org

Mai multe resurse creationiste: http://alfaomega.tv/creationism

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!