Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Care este scopul suferintei?

In generatia mea a fost un mare om al lui Dumnezeu, numit Paul Brand, medic la leprosi. Studiind lepra, a vazut ca efectul cel mai groaznic al leprei este ca bolnavul nu mai simte durerea si, fara sa stie, ia un obiect care-l raneste, pentru ca nu il doare. Suferinta e unul dintre cele mai importante lucruri pentru apararea noastra. El a scris o carte numita „Binecuvantarea pe care nimeni nu o doreste – binecuvantarea suferintei”...

Suferinta exista pentru ca noi, fiintele vii, sa ne aparam integritatea organismului nostru. Daca n-ar fi suferinta, nimeni nu s-ar mai apara, nimeni nu s-ar mai hrani. Sunt multe alte raspunsuri la problema suferintei. In suferinta, Iov L-a cunoscut mai aproape pe Dumnezeu. Scriitorul rus Aleksandr Soljenitin, dupa ce L-a cunoscut pe Domnul Isus in lagarul comunist, a exclamat: „Bine ai venit, suferinta, bine ai venit, inchisoare!” ca sa arate ce mare lucru a fost ca acolo L-a cunoscut pe Dumnezeu. Domnul sa ne invete ca niciodata sa nu-L mai judecam pe Dumnezeu de ce lucreaza intr-un fel sau altul.

Care este scopul suferintei? Raspunde pastorul Iosif Ton. Mai multe intrebari si raspunsuri similare - http://alfaomega.tv/viata-spirituala

Etichete: apologetica, iosif ton, intrebari esentiale, suferinta, bine si rau

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!