Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Care este scopul suferintei?

In generatia mea a fost un mare om al lui Dumnezeu, numit Paul Brand, medic la leprosi. Studiind lepra, a vazut ca efectul cel mai groaznic al leprei este ca bolnavul nu mai simte durerea si, fara sa stie, ia un obiect care-l raneste, pentru ca nu il doare. Suferinta e unul dintre cele mai importante lucruri pentru apararea noastra. El a scris o carte numita „Binecuvantarea pe care nimeni nu o doreste – binecuvantarea suferintei”...

Suferinta exista pentru ca noi, fiintele vii, sa ne aparam integritatea organismului nostru. Daca n-ar fi suferinta, nimeni nu s-ar mai apara, nimeni nu s-ar mai hrani. Sunt multe alte raspunsuri la problema suferintei. In suferinta, Iov L-a cunoscut mai aproape pe Dumnezeu. Scriitorul rus Aleksandr Soljenitin, dupa ce L-a cunoscut pe Domnul Isus in lagarul comunist, a exclamat: „Bine ai venit, suferinta, bine ai venit, inchisoare!” ca sa arate ce mare lucru a fost ca acolo L-a cunoscut pe Dumnezeu. Domnul sa ne invete ca niciodata sa nu-L mai judecam pe Dumnezeu de ce lucreaza intr-un fel sau altul.

Care este scopul suferintei? Raspunde pastorul Iosif Ton. Mai multe intrebari si raspunsuri similare - http://alfaomega.tv/viata-spirituala

Etichete: apologetica, iosif ton, intrebari esentiale, suferinta, bine si rau

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!